دکتر صالح محمدی ۱۱ تیرماه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به رتبه اول گیلان در پرورش مرغ اجداد گوشتی و مرغ بومی، اظهار کرد: این استان رتبه دوم در پرورش مرغ مادر گوشتی و کارخانجات جوجه کشی و رتبه سوم جوجه ریزی کشور را نیز داراست.
وی پرورش طیور و ماکیان را یکی از اولویتهای سرمایه گذاری محصولی در استان گیلان دانست و افزود: میزان تولید گوشت مرغ و تخممرغ در سال گذشته به ترتیب بیش از ۲۵۳ هزار تن و ۲۳ هزار تن بوده است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از رشد ۳۱.۴ درصدی جوجهریزی در بهار امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: در سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ تعداد ۳۲ میلیون و ۶۵۲ هزار قطعه جوجهریزی انجام شد که در سه ماهه ابتدایی سال جاری به ۴۲ میلیون و ۹۰۶ هزار قطعه رسیده است.
محمدی با بیان اینکه تعداد واحدهای نیمچه گوشتی استان ۸۷۲ واحد فعال است، تاکید کرد: استان گیلان یکی از بزرگترین زنجیرههای تولید مرغ کشور را داشته و ۷۷ درصد تولید در قالب زنجیره ارزش انجام میشود.
انتهای پیام
نظرات