• دوشنبه / ۱۱ تیر ۱۴۰۳ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403041107033
  • خبرنگار : 50040

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان خبر داد

رشد بیش از ۳۱ درصدی جوجه ریزی در گیلان

رشد بیش از ۳۱ درصدی جوجه ریزی در گیلان

ایسنا/گیلان رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، از رشد ۳۱.۴ درصدی جوجه ریزی در بهار امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و گفت: تعداد واحدهای نیمچه گوشتی استان ۸۷۲ واحد فعال است.

دکتر صالح محمدی ۱۱ تیرماه در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به رتبه اول گیلان در پرورش مرغ اجداد گوشتی و مرغ بومی، اظهار کرد: این استان رتبه دوم در پرورش مرغ مادر گوشتی و کارخانجات جوجه کشی و رتبه سوم جوجه ریزی کشور را نیز داراست.

وی پرورش طیور و ماکیان را یکی از اولویت‌های سرمایه گذاری محصولی در استان گیلان دانست و افزود: میزان تولید گوشت مرغ و تخم‌مرغ در سال گذشته به ترتیب بیش از ۲۵۳ هزار تن و ۲۳ هزار تن بوده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از رشد ۳۱.۴ درصدی جوجه‌ریزی در بهار امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر داد و خاطرنشان کرد: در سه ماهه ابتدایی سال ۱۴۰۲ تعداد ۳۲ میلیون و ۶۵۲ هزار قطعه جوجه‌ریزی انجام شد که در سه ماهه ابتدایی سال جاری به ۴۲ میلیون و ۹۰۶ هزار قطعه رسیده است.

محمدی با بیان اینکه تعداد واحدهای نیمچه گوشتی استان ۸۷۲ واحد فعال است، تاکید کرد: استان گیلان یکی از بزرگترین زنجیره‌های تولید مرغ کشور را داشته و ۷۷ درصد تولید در قالب زنجیره ارزش انجام می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha