• سه‌شنبه / ۱۲ تیر ۱۴۰۳ / ۱۷:۵۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403041208330
  • خبرنگار : 50180

دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر کرمانشاه:

بیش از ۵۰۰ برنامه دهه امر به معروف و نهی از منکر در کرمانشاه برگزار می‌شود

 بیش از ۵۰۰ برنامه دهه امر به معروف و نهی از منکر در کرمانشاه برگزار می‌شود

ایسنا/کرمانشاه دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر استان کرمانشاه از تدارک برگزاری بیش از ۵۰۰ برنامه در دهه امر به معروف و نهی از منکر در استان خبر داد.

حجت الاسلام مسعود احمدی، امروز(۱۲ تیر) در نشست خبری تشریح برنامه های دهه امر به معروف و نهی از منکر در کرمانشاه، شعار امسال این دهه را نهضت حسینی و گفتمان زینبی عنوان کرد و افزود: در بیان اهمیت امر به معروف و نهی از منکر همین را بگویم که بیش از ۲۰ آیه به طور مستقیم و صدها آیه به طور غیرمستقیم اشاره به موضوع امر به معروف و نهی از منکر دارد.

وی در ادامه از ترویج امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یکی از راه های مقابله با بی تفاوتی یاد کرد و افزود: باید با همه توان در جهت نهادینه کردن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر بکوشیم.

دبیر ستاد امر به معروف ونهی از منکر استان کرمانشاه گفت: بیش از ۵۰۰ برنامه برای برگزاری در دهه امر به معروف و نهی از منکر در استان تدارک دیده شده است. 

وی دیدار با خانواده شهدای امر به معروف و نهی از منکر را یکی از مهمترین برنامه های در نظر گرفته شده عنوان کرد و افزود: در استان کرمانشاه چهار شهید امر به معروف و نهی از منکر داریم که در پی معرفی آنها در این دهه هستیم.

احمدی اختصاص سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه به موضوع امر به معروف و نهی از منکر، برگزاری گردهمایی مبلغین و مبلغات، برگزاری همایش آمران به معروف و ناهیان از منکر، برگزاری همایش ویژه بانوان زینبی، برپایی نشست های تخصصی با حضور اساتید حوزه و دانشگاه در صدا و سیما و ... را از دیگر برنامه های دهه امر به معروف و نهی از منکر در استان اعلام کرد.

برگزاری خیمه های آشنایی با شهدای امر به معروف و نهی از منکر، نشر و توزیع وصیتنامه شهدای امر به معروف و نهی از منکر و ... از دیگر برنامه های تدارک دیده شده در دهه امر به معروف و نهی از منکر است که احمدی از آنها یاد  کرد.
 
وی ادامه داد: ویژه های برنامه های دهه امر به معروف و نهی از منکر در تمامی شهرستانهای استان برگزار خواهند شد.

وی در ادامه با اشاره به راه اندازی سامانه سو در استان، اظهار کرد: مردم با عضویت در این سامانه می‌توانند از مسئولین مطالبه گری کرده و از این طریق در جهت بهبود امور بکوشند.

وی با بیان اینکه سامانه سو در ۱۷ موضوع مطالبات مردمی را دریافت می کند، گفت: این سامانه مطالبات مردمی در حوزه امر به معروف و نهی از منکر را در زمینه های مختلف نظارت بر کالاهای اساسی، مدارس و مراکز آموزش عالی، فضای مجازی، تخلفات پزشکی، بانک ها، اصناف و ... جمع آوری می کند.

وی توضیح داد: احصای معروف ها و منکرات ادارات ‌و نهادها و اولویت بندی آنها و ارائه راهکار برای از بین بردن منکرات و ترویج خوبی ها از مراحلی است که در طرح سو پیگیری خواهد شد.

وی ادامه داد: در سال‌های اخیر بزرگ‌ترین منکر استان آمار بالای بیکاری و بزرگ‌ترین معروف بکارگیری ظرفیت های استان برای خدمات رسانی به زوار اربعین بوده است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha