به گزارش ایسنا، مقامات محلی طی روزهای اخیر به ساکنان و گردشگران این نواحی هشدار داده اند که از ورود به مناطق جنگلی خودداری کنند.
نشریه انگلیسیِ «استاندارد» در گزارشی در این باره آورده است این کشور مدیترانهای معمولا با آتشسوزیهای طبیعی مکرر روبروست اما در سالهای اخیر که تابستانها به دلیل اثرات تغییرات آب و هوایی به مراتب گرمتر، خشکتر و وزش باد شدیدتر شدهاند، این حریقهای جنگلی نیز مخربتر و مهار آنها به مراتب دشوارتر شده است.
پس از تجربه گرمترین زمستان ثبتشده در یونان و نیز آتشسوزیهای فاجعهبار جنگلها در تابستان گذشته، این کشور استراتژی جدیدی ابداع کرد که شامل تسریع پشتیبانی هوایی، پاکسازی جنگلها و ارسال یک ماشین آتشنشانی اضافی برای هر آتشسوزی جدید است.
گردشگران روز گذشته (سهشنبه) تنها اجازه بازگشت به هتلها و خانههای اجارهای خود در جزیره «کاس» را داشتند زیرا بیش از ۱۰۰ آتشنشان همچنان برای مهار آتشها تلاش میکردند.
بنابر اعلام «راشا تودی»، همچنین در جزیره مجاور دیگری که «خیوس» نام دارد بیش از ۱۷۰ آتش نشان با پشتیبانی ۳۶ دستگاه ماشین و ۱۰ فروند هواپیمای اطفای حریق برای مبارزه با آتش سوزی هایی که بعد از ظهر دوشنبه رخ داد به خدمت گرفته شدند.
آتشسوزیهای طبیعی در طول تابستان در یونان زیاد اتفاق میافتد اما دانشمندان، فراوانی و شدت بیشتر رویدادهای شدید آب و هوایی از جمله موجهای گرما را به تغییر اقلیم نسبت میدهند.
این کشور همچنین با مشکل آتشسوزی عمدی روبروست، به طوری که پیشتر اعلام شد ۷۹ نفر در ارتباط با آتشسوزیهای مرگبار دستگیر شدند.
به گفته کارشناسان تغییرات اقلیمی نقش مهمی در گرمایش زمین ایفا میکند. همچنین دانشمندان میگویند تغییر اقلیم خطر آب و هوای داغ و خشک را بیشتر کرده که به آتشسوزیها دامن میزند.
انتهای پیام
نظرات