«محمدسعید کاشفی» در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: درختان به دلایل مختلف بیمار میشوند و نیاز به تیمار و درمان دارند، از این رو طرح علمی تزریق مواد غذایی به تنه درختان با همکاری و بهره گیری از نظرات اساتید دانشگاه صنعتی اصفهان در یزد حال انجام است.
وی عنوان کرد: این طرح در یک دوره کوتاه مدت در بخشی از خیابان امام خمینی (ره) و بوستان هفتم تیرماه شهر یزد انجام و بازدهی کامل از این طرح دریافت شده است.
سرپرست سازمان سیما و منظر یکی از رسالت های اصلی در شهر میراث جهانی یزد را حفظ درختان موجود و قدیمی این شهر دانست و افزود: اقدامات موثر و هدفمندی برای حفاظت و نگهداری از درختان شهر در حال انجام است.
وی افزود: با توجه به وجود برخی محدودیتها و تغییرات اقلیمی، افزایش دمای حداکثری روزانه، بروز آفات و بیماریها، خشکسالیهای پی در پی و آلودگی هوا، آسیبهایی به درختان وارد شده که لازم است آنها را به روال طبیعی زندگی خود بازگردانیم.
این مسئول درباره نحوه اجرای این طرح اظهار کرد: در مرحله نخست با شناسایی مشکل درخت، حفرههای باریکی در نزدیکی سطح زمین به قطر حداکثر شش میلیمتر و عمق کمتر از دو و نیم سانتی متر در فواصل معین با مته در تنه درخت ایجاد میشود.
کاشفی افزود: سپس با استفاده از کپسولهای تحت فشار حاوی ترکیبات فرموله شده و اختصاصی و عناصر غذایی مورد نیاز برای رفع مشکلات مختلف از جمله آفات، بیماری و خزان زودرس به درون آوندهای چوبی تزریق صورت میگیرد.
انتهای پیام
نظرات