به گزارش ایسنا، پارلمان رژیم صهیونیستی این طرح ضد فلسطینی را با رای موافق ۶۸ تن از اعضای کنست از جمله بنی گانتس، رئیس حزب وحدت داخلی و نمایندگان حزبش در مقابل ۹ رای مخالف تصویب کرد.
به گزارش شبکه خبری الجزیره، احزاب ائتلاف حاکم به ریاست بنیامین نتانیاهو از این طرح حمایت کردند اما اعضای حزب «یش عتید» (آیندهای وجود دارد) به ریاست یائیر لاپید که رئیس اپوزیسیون این رژیم نیز هست، در راستای امتناع از حمایت از این طرح جلسه رای گیری را ترک کردند.
این در حالی است که لاپید پیش از این حمایت خود از راه حل ۲ دولتی را اعلام کرده است.
در این طرح به شدت با تشکیل کشور فلسطین مخالفت شده و این اقدام به منزله تهدیدی وجودی برای رژیم صهیونیستی قلمداد و تاکید شده که به استمرار درگیریها میان دو طرف فلسطینی و اسرائیلی و بی ثباتی منطقه منجر خواهد شد.
تصویب این طرح چند روز پیش از سفر بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به واشنگتن برای سخنرانی در نشست کنگره و دیدار با جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید انجام شد و احتمالا موجب ناخرسندی دموکراتهایی میشود که مخالف حمایت از کابینه نتانیاهو هستند.
مجمع عمومی سازمان ملل مه گذشته با اکثریت آراء یعنی ۱۴۳ رای موافق و ۹ رای مخالف، قطعنامهای در حمایت از درخواست فلسطین برای عضویت کامل در سازمان ملل را تصویب کرده و از شورای امنیت خواست در مورد آن تجدیدنظر کند.
در آن مقطع نیز کابینه نتانیاهو مخالفت خود را با تصویب این قطعنامه اعلام کرد.
آمریکا آوریل گذشته قطعنامه الجزایر را که در آن موافقت با عضویت فلسطین در سازمان ملل خواسته شده بود، در حالی که ۱۲ عضو شورای امنیت آن را تایید کرده بودند، وتو کرد و دو کشور سوئیس و انگلیس نیز از شرکت در رای گیری خودداری کردند.
بر اساس قطعنامه ۲۹ نوامبر ۲۰۱۲ فلسطین عضو ناظر سازمان ملل است.
در همین حال دفتر ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین در واکنش به این اقدام پارلمان رژیم صهیونیستی اعلام کرد: این تصمیمات نشان دهنده پافشاری اسرائیل و ائتلاف حاکم آن بر سوق دادن کل منطقه به لبه پرتگاه است.
این دفتر در ادامه نیز تاکید کرد: بدون برپایی کشور فلسطین مطابق قوانین بینالمللی، صلح و امنیت برای هیچ کسی وجود نخواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات