• پنجشنبه / ۲۸ تیر ۱۴۰۳ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403042818295
  • خبرنگار : 71443

ریابکوف: در واکنش به اقدامات آمریکا در آلمان، استقرار سامانه‌های هسته‌ای را در نظر می‌گیریم

ریابکوف: در واکنش به اقدامات آمریکا در آلمان، استقرار سامانه‌های هسته‌ای را در نظر می‌گیریم

معاون وزیر امورخارجه روسیه از احتمال استقرار سامانه‌های مجهز هسته‌ای مشابه توسط مسکو در واکنش به استقرار موشک‌های دوربرد آمریکا در آلمان خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرگئی ریابکوف، معاون وزیر امورخارجه روسیه امروز (پنج‌شنبه) گفت: مسکو ممکن است در پاسخ به استقرار موشک‌های دوربرد آمریکا در آلمان تا سال ۲۰۲۶، موشک‌هایی با کلاهک هسته‌ای مستقر کند.

بر اساس یک بیانیه مشترک که به تازگی توسط آمریکا و آلمان منتشر شده است، این اقدام بخشی از تلاش ایالات متحده برای تقویت دفاع ناتو و اروپا است.

بنابر گزارش خبرگزاری اینترفکس، ایالات متحده قصد دارد تا سال ۲۰۲۶ استقرار قابلیت‌های پرتاب دوربرد در آلمان را آغاز کند. این اقدام به منظور نشان دادن «تعهد تزلزل‌ناپذیر ایالات متحده به ناتو و دفاع اروپا» خواهد بود.

ریابکوف در اظهارات امروز خود گفت، روسیه برای پاسخ به استقرار موشک‌های آمریکایی در آلمان از بین گسترده‌ترین طیف ممکن، گزینه‌ها را انتخاب خواهد کرد.

وی ادامه داد: مسکو در حال آماده شدن برای سناریوهای مختلف از جمله احتمال اینکه ایالات متحده در مسیر افزایش قابل توجه ظرفیت هسته‌ای خود قرار گیرد، است. ما موثرترین و کم هزینه‌ترین راه را برای پاسخ به تهدیدهای ایالات متحده انتخاب خواهیم کرد.

این مقام ارشد روس افزود: به دلیل اشتباه آلمان و اول از همه ایالات متحده، با ایستادن در راس بلوک ناتو، توافقات در زمینه کنترل تسلیحات نابود شد.

ریابکوف خاطرنشان کرد: در این شرایط، با در نظر گرفتن مجموع کشورهای عضو ناتو، ما باید پاسخ‌های خود را بدون هیچ گونه محدودیت داخلی، از نظر اینکه چه چیزی، کجا و چه زمانی ممکن است، لازم باشد و اینکه آیا باید مستقر شوند یا خیر، تعیین کنیم. یعنی وسیع‌ترین گزینه ممکن.

او در ادامه تاکید کرد این، تهدیدی برای کسی نیست و افزود: این، راهی برای یافتن موثرترین، از جمله مقرون‌به‌صرفه‌ترین الگوریتم برای پاسخ به چالش‌های در حال تغییر است.

معاون وزیر امورخارجه روسیه همچنین درباره سرنوشت انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا با تاکید بر اینکه «مسکو درخصوص انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده هیچ ترجیحی در مورد خصوصیات نامزدها ندارد» اظهار داشت: هیچ نشانه‌ای وجود ندارد که هر یک از دو حزب در این کشور رویکرد خود را نسبت به اوکراین و روسیه تغییر دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha