• شنبه / ۳۰ تیر ۱۴۰۳ / ۱۱:۵۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403043019059
  • خبرنگار : 50300

رییس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان انتقاد کرد

هدررفت آب شیرین برای تولید برق بیشتر/ کشاورزان نگرانند

هدررفت آب شیرین برای تولید برق بیشتر/ کشاورزان نگرانند

ایسنا/خوزستان رییس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان با اشاره به رهاسازی آب از سد گتوند، از هدررفت آب شیرین برای تولید برق بیشتر خبر داد.

مسعود اسدی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نگرانی جامعه کشاورزی از رهاسازی آب شیرین، اظهار کرد: مرکز دیسپاچینگ ملی آب، برای تامین برق و جلوگیری از قطعی، اجازه خروج حجم زیادی از آب شیرین را از سد گتوند داده است.

وی ادامه داد: هم اکنون، حدود ۴۵۰ متر مکعب آب از سد گتوند در حال خروج است که خروج این حجم از آب، منجر به دبی حدود ۵۹۰ متر مکعبی در کارون شده است. این درحالی است که حداکثر نیاز، رهاسازی ۳۵۰ متر مکعب آب است اما اکنون، ۲۴۰ متر مکعب آب برای تولید برق به هدر می‌رود.

رییس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: رودخانه کارون در فصل تابستان در حداکثر پیک مصرفی خود، دبی ۳۵۰ متر مکعبی دارد اما اکنون بیش از ۲۰۰ متر آب مازاد عبور می‌کند.

اسدی بیان کرد: اگر منابع آبی کافی باشد، مشکلی نیست اما اگر این رهاسازی، برای کشت پاییزه و زمستانه مشکل ایجاد کند از دیسپاچینگ ملی آب درخواست داریم که در سیاست‌های خود تجدیدنظر کند چون تحمل بی‌برقی به مراتب از کمبود آب کشاورزی برای استان و کشور راحت‌تر است. 

اسدی تاکید کرد: ما جامعه کشاورزان حاضر هستیم که برق قطع شود اما آب کشاورزی کشت پاییزه از دست نرود و امروز این موضوع باعث ایجاد نگرانی در میان کشاورزان شده است.

وی یادآور شد: تصمیم‌گیری برای رهاسازی آب سد از سوی دیسپاچینگ ملی آب در تهران انجام می‌شود و سازمان آب و برق خوزستان نقشی در رهاسازی ندارد کما اینکه اجرا نکردن این سیاست، تبعات ملی برای سازمان آب و برق خواهد داشت. بنابراین از استاندار و نمایندگان خوزستان در مجلس شورای اسلامی می‌خواهیم که در این موضوع دقت کافی داشته باشند تا مصرف آب مدیریت شود و منابع آبی به هدر نرود و در پاییز دچار مشکل نشویم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۴-۳۱ ۱۴:۱۵

باید سعی دراستفاده ازانرژی های نوین مثل پنل خورشیدی وتوربین بادی وغیره پیشرفت تاازهدررفت آب جلوگیری شود.