• یکشنبه / ۳۱ تیر ۱۴۰۳ / ۲۲:۳۴
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1403043120324
  • خبرنگار : 50283

فرماندار بندرانزلی؛

دهیاران برای تمیزی سواحل، برنامه جدی داشته باشند

دهیاران برای تمیزی سواحل، برنامه جدی داشته باشند

ایسنا/گیلان فرماندار بندرانزلی گفت: از دهیاران روستاهای ساحلی انتظار داریم نسبت به تمیز کردن سواحل منطقه خود برنامه جدی داشته باشند.

محمد پورخوش سعادت امروز یک شنبه، ۳۱ تیرماه در طرح سالم‌سازی سواحل بندرانزلی که در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: مجتمع‌های اقامتی مستقر در سواحل  مکان‌های مشرف به ساحل که در اختیار دارند را پاکیزه کنند تا ساحلی تمیز در اختیار مهمانان خود قرار دهند.

وی با بیان اینکه طبق رصدهای صورت گرفته سواحل روستایی نسبت به سواحل شهری کثیف‌تر هستند، تاکید کرد: از دهیاران روستاهای ساحلی انتظار داریم نسبت به تمیز کردن سواحل منطقه خود برنامه جدی داشته باشند.

پورخوش سعادت با اشاره به اینکه دهیاران و شهرداری مسئولیت مستقیم برای تمیز نگه داشتن سواحل دارند، گفت: با توجه به حضور تعداد قابل توجه گردشگر در بندرانزلی‌؛ کثیفی ساحل زیبنده این شهر نیست.

وی با بیان اینکه یک دستگاه آمبولانس برای هلال احمر شهرستان تهیه شده و منتظر اخذ پلاک است، تاکید کرد: پیگیر ۲ آمبولانس دیگر هستیم ضمن اینکه لازم است در حوزه شرق شهرستان یک پایگاه برای هلال احمر داشته باشیم که انتظار داریم منطقه آزاد در احداث این پایگاه کمک کند.

فرماندار شهرستان بندرانزلی تصریح کرد: با توجه به حضور تعداد زیادی از گردشگران همچنین شهروندان در سواحل؛ می‌توانیم از این ظرفیت برای برگزاری ویژه برنامه های محرم و صفر از جمله برپایی تعزیه و یا ویژه برنامه های مرتبط با این ایام استفاده کنیم.

پورخوش سعادت تاکید کرد: علی رغم محدودیت منابع پیگیر احداث سایبان، ست‌های نجات، دوش کنار ساحل و زیرساخت‌های رفاهی برای گردشگران هستیم.

وی ضمن تقدیر از خدمات سازمان هلال احمر در سطح استان همچنین شهرستان طی سال گذشته، گفت: با اقدامات انجام شده هلال احمر امسال تاکنون در سطح شهرستان بندرانزلی غریق نداشتیم و امیدواریم امسال را با کمترین تلفات به سرانجام برسانیم.

دهیاران برای تمیزی سواحل، برنامه جدی داشته باشند

همچنین در این جلسه هادی سلیمی، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان اظهار کرد: امروز سواحل به عنوان یک اولویت در سطح ملی و حاکمیت مطرح است و به تبع آن در سطح استان و شهرستان‌ها مسئولین پیگیر این مسئله هستند و با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته در سطح شهرستان بندرانزلی نتیجه خوب این اقدامات را شاهد هستیم.

سلیمی با تاکید بر اینکه نجات جان انسان‌ها برای ما بسیار اهمیت دارد، تصریح کرد: اعتقاد داریم عملیات امداد و نجات باید آخرین حلقه باشد و مولفه‌های دخیل دیگر از جمله اقدامات فرهنگی، محیط زیستی، فرهنگ و ارشاد، تربیت بدنی و دهیاران با اقدامات خود حلقه‌های اولیه برای نجات جان انسان‌ها در حوزه سواحل هستند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان تاکید کرد: در طرح سالم سازی دریا سال جاری در ۳۱۳ کیلومتر سواحل استان گیلان؛ ۶۳۴ ناجی به کار گرفته شده‌اند.

سلیمی با بیان اینکه موفقیت سازمان‌ هلال احمر در سواحل به نسبت افراد نجات یافته نیست بلکه هر چقدر غریق کم‌تر باشد عملکرد موثر بوده، گفت: امسال مغروقین سواحل استان گیلان نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰۰ درصد کاهش داشته است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان گفت: تقاضا دارم دهیاران ساحلی، هیات نجات غریق و دست اندرکاران ذی‌ربط در حوزه ساماندهی سواحل با عضویت در سامانه‌ای که به این منظور طراحی شده و بارگذاری اطلاعات مورد نیاز در حوزه مدیریت سواحل کمک کار مسئولان باشند.

انتهای پیام‌

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha