علی چالهچاله در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، سطح زیرکشت چغندرقند بهاره در استان را ۱۴ هزار و ۳۱۰ هکتار اعلام کرد و افزود: متوسط عملکرد مزارع چغندرقند بهاره استان، حدود ۷۰ تن در هکتار است و پیشبینی میشود امسال بیش از یک میلیون تن از این محصول در استان برداشت شود.
چالهچاله با بیان اینکه چغندرقند در شهرستانهای سردسیر و معتدل استان به صورت بهاره کشت میشود، گفت: عمده چغندرقند بهاره تولیدی در استان کرمانشاه در دو شهرستان کرمانشاه و اسلام آباد غرب تولید میشود و در دیگر شهرستانهای مناطق سرد و معتدل استان نیز کم و بیش کشت این محصول انجام میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه چغندرقند تولیدی در استان، خوراک کارخانجات قند استان را تامین می کند، گفت: علاوه بر این، بخشی از تولیدات استان نیز برای فرآوری به کارخانجات خارج استان فرستاده میشود.
چاله چاله با اشاره به آغاز برداشت این محصول در استان، گفت: برداشت چغندرقند بهاره بطور معمول تا آذر ماه ادامه پیدا میکند.
چالهچاله با بیان اینکه چغندرقند به شکل پاییزه هم در استان کشت می شود، گفت: در مناطق گرمسیر استان، کشت چغندرقند به صورت پاییزه انجام میشود.
وی با بیان اینکه کشت چغندرقند پاییزه با هدف استفاده از آب باران در مناطق گرمسیر استان از چند سال گذشته مرسوم شده، تصریح کرد: امسال کارخانجات قند داخل استان برای انعقاد قرارداد با کشاورزان چغندرکار در سطح ۴۳۰۰ هکتار از اراضی مناطق گرمسیر استان اعلام آمادگی کردهاند.
چالهچاله یادآور شد: کشت چغندر پاییزه در مناطق گرمسیر استان در فصل پاییز انجام خواهد شد و برداشت محصول نیز در ماههای اردیبهشت و خرداد سال آتی انجام میگیرد.
انتهای پیام
نظرات