• سه‌شنبه / ۲۷ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403062717514
  • خبرنگار : 71588

شهادت ۱۱ هزار دانش‌آموزان در جنگ غزه

شهادت ۱۱ هزار  دانش‌آموزان در جنگ غزه

وزارت آموزش و پرورش فلسطین در نوار غزه از شهادت ۱۱.۰۰۱ دانش‌آموز و زخمی شدن ۱۷.۷۷۲ تن از آغاز حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و کرانه باختری اشغالی خبر داد.

به گزارش ایسنا، وزارت آموزش و پرورش فلسطین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد، از آغاز حملات رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه و کرانه باختری در هفتم اکتبر، تعداد دانش‌آموزانی که در غزه شهید شده‌اند به ۱۰.۸۸۸ تن و تعداد زخمی‌ها به ۱۷.۲۲۴ تن رسیده است و تعداد دانش‌آموزان شهید در کرانه باختری به ۱۱۳ تن و شمار زخمی‌ها به ۵۴۸ تن رسیده است و ۴۲۹ تن نیز بازداشت شده‌اند.

براساس نوشته روزنامه الاخبار، در بیانیه مذکور همچنین آمده است ۵۲۹ معلم و کادر اداری شهید و ۳۶۸۶ تن در نوار غزه و کرانه باختری زخمی شده‌اند در حالیکه در کرانه باختری بیش از ۱۲۹ تن بازداشت شده‌اند.

این وزارتخانه همچنین اعلام کرد رژیم صهیونیستی ۳۶۲ مدرسه دولتی، دانشگاه و ساختمان وابسته به دانشگاه‌ها و ۶۵ مرکز آموزشی وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در نوار غزه را بمباران کرده که ۱۲۴ مرکز آموزشی متحمل آسیب‌های زیادی شده‌اند و ۶۲ نهاد آموزشی نیز کاملا تخریب شده‌اند.

طبق گزارش این وزارتخانه، ۷۱۸ هزار تن در نوار غزه همچنان از تحصیل در مدارس و دانشگاه‌ها از ابتدای جنگ رژیم صهیونیستی محروم هستند و بیشتر آنها از بیماری‌های روحی و روانی رنج می‌برند و در شرایط سلامتی و جسمانی وخیمی به سر می‌برند.

هم‌زمان منابع خبری امروز از بمباران مدرسه «مصطفی حافظ» در غزه توسط رژیم صهیونیستی خبر دادند.
هفتم اکتبر گذشته بود که رزمندگان حماس و مقاومت فلسطین با نفوذ به جنوب اراضی اشغالی عملیات طوفان الاقصی را علیه رژیم صهیونیستی رقم زده و در جریان این عملیات تعدادی صهیونیست را به هلاکت رسانده و ده‌ها تن از آنها را نیز به اسارت گرفتند. این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد که تاکنون بیش از ۴۱ هزار و ۲۲۶ شهید و ۹۵ هزار زخمی بر جای گذاشته است. هیچ دورنمایی از آتش‌بس در غزه دیده نمی‌شود و رژیم صهیونیستی در سایه حمایت‌های تسلیحاتی، سیاسی و مالی ایالات متحده، به احکام بین‌المللی به‌ویژه از سوی شورای امنیت و دیوان بین‌المللی دادگستری بی‌توجهی می‌کند.

از زمان آغاز حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه، رژیم صهیونیستی محاصره‌ای را که از سال‌ها قبل علیه این منطقه اعمال کرده بود، تشدید کرد، همچنین تنها نیروگاه برق غزه از کار افتاده، تعداد بسیار محدود کامیون‌های سوخت وارد نوار غزه می‌شود و همانند سایر کمک‌های بشردوستانه جوابگوی نیازهای ساکنان نیست.

از زمان آغاز عملیات فلسطینی طوفان الاقصی در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، مناطق مختلف کرانه باختری هم شاهد عملیات‌های ضد صهیونیستی و همچنین تشدید تجاوزات صهیونیست‌ها بوده‌ است.

با گذشت ۳۴۷ روز از آغاز تجاوز بدون نتیجه و دستاورد رژیم صهیونیستی به نوار غزه، رزمندگان مقاومت همچنان ضربات سنگینی را به اشغالگران وارد می‌کنند و با تغییر روش‌های مبارزه خود، کمین‌های پیچیده و جنگ چریکی علاوه بر وارد کردن دشمن به یک جنگ فرسایشی، ارتش رژیم اشغالگر را سردرگم کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha