• جمعه / ۳۰ شهریور ۱۴۰۳ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403063019423
  • خبرنگار : 50599

کاهش آمار بازماندگان از تحصیل در سیستان و بلوچستان با ساخت مدارس شبانه روزی

کاهش آمار بازماندگان از تحصیل در سیستان و بلوچستان با ساخت مدارس شبانه روزی

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: ساخت کلاس‌های درس استاندارد و به ویژه مدارس شبانه روزی کاهش آمار بازماندگان از تحصیل و افزایش دسترسی به آموزش در این منطقه را به دنبال خواهد داشت.

حمیدرضا خان محمدی امروز در مراسم افتتاح مجتمع شبانه‌روزی دانش‌آموزی و ۲ مدرسه خیرساز در شهرستان چابهار اظهار کرد: این فضاها با هدف ارتقای سطح آموزشی و فراهم کردن امکانات مناسب برای دانش‌آموزان در منطقه چابهار طراحی و اجرا شده‌اند.

وی اذعان کرد: مجتمع شبانه‌روزی دانش‌آموزان با امکاناتی نظیر خوابگاه، سالن‌های مطالعه و فضاهای ورزشی، به منظور حمایت از دانش‌آموزانی که به دلیل دوری از مدارس نیاز به اقامت دارند، راه‌اندازی شده است.

وی ادامه داد: این مجتمع به دانش‌آموزان این امکان را می‌دهد که در محیطی امن و مناسب به تحصیل بپردازند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور گفت: ۲ باب مدرسه خیرساز در محله‌های کم برخوردار شهر چابهار نیز امروز افتتاح و به بهره برداری رسید.

خان محمدی افزود: این مدارس با مشارکت خیرین و نهادهای آموزشی محلی تأسیس شد و به دانش‌آموزان این امکان را می‌دهد که از آموزش با کیفیت بهره‌مند شوند.

وی ضمن تقدیر از زحمات خیرین و دست‌اندرکاران، بر اهمیت آموزش و پرورش در توسعه جامعه تأکید کرد و ابراز داشت: سرمایه‌گذاری در آموزش، سرمایه‌گذاری در آینده کشور است.

وی خاطرنشان کرد: این افتتاحیه به عنوان یک گام مثبت در راستای بهبود شرایط آموزشی در چابهار تلقی می‌شود و امید می‌رود با ادامه این روند، شاهد پیشرفت‌های بیشتری در زمینه آموزش و پرورش در این منطقه باشیم.

معاون استاندار و فرماندار ویژه چابهار نیز از تلاش خیران و همت دولت برای ساخت مدارس در این شهرستان و به ویژه خانواده شهید حسین علیمرادی که نقش موثری در ساخت مدارس داشته اند، تشکر و قدردانی کرد.

جواد سپاهی افزود: مجتمع آموزشی شبانه روزی شهید حسین علیمرادی بخش پیرسهراب با زیر بنای پنج هزار و ۵۰۰ متر مربع و اعتبار ۶۰۰ میلیارد ریال با مشارکت موسسه "دست یاری به دشتیاری" به ویژه خانواده شهید علیمرادی، سازمان منطقه آزادچابهار، موسسه سید الشهدا، اداره کل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان و خیران بومی ساخته شده است.

وی ادامه داد: همچنین مدرسه ۱۲ کلاسه محله مرادآباد با زیربنای هزار و ۱۳۸ مترمربع و اعتباری بیش از ۱۶۰ میلیارد ریال با مشارکت بنیاد علوی و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان در سه طبقه ساخته شده است.

وی گفت: طرح دیگر آموزشی آموزشگاه ۱۲ کلاسه محله جدگال آباد بود که با زیربنای هزار و ۴۴۰ مترمربع مترمربع و با اعتباری بالغ بر ۱۷۰ میلیارد ریال با مشارکت خانواده خیر مجیبیان و یاوری و اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در ۲ طبقه به بهره برداری رسید.

وی افزود: با افتتاح این ۲ باب آموزشگاه یک‌هزار و ۳۰۰ دانش آموزان شهر چابهار در ۲ شیفت از کلاس درس استاندارد بهره مند شدند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha