• شنبه / ۱۴ مهر ۱۴۰۳ / ۱۵:۰۳
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1403071410994
  • منبع : بازار

توسعه شبکه فیبر نوری، کلید تحول مخابرات ایران و خلق درآمدهای جدید

توسعه شبکه فیبر نوری، کلید تحول مخابرات ایران و خلق درآمدهای جدید

رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران، در جلسه حسابرسی مناطق ناحیه ۵ شرکت مخابرات ایران، بر اهمیت افزایش شبکه فیبر نوری برای تحول شرکت تاکید و اعلام کرد: با هدف‌گذاری برای افزایش شبکه فیبر نوری، درآمدهای شرکت به شکل چشم‌گیری افزایش خواهد یافت و با توجه به ظرفیت بسیار بالای کشور برای توسعه خدمات مخابراتی از برنامه‌های کلان برای به‌روزرسانی مراکز داده و تقویت زیرساخت‌های فناورانه خبر داد.

به گزارش ایسنا به نقل از اداره کل ارتباطات و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران ،دکتر ابراهیم محمودزاده، در نشست حسابرسی مناطق ناحیه ۵ شرکت مخابرات ایران که در شیراز و با حضور اعضای هیات مدیره و معاونین شرکت مخابرات ایران و مدیران مناطق فارس، بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان و کرمان برگزار شد، با اشاره به افتخارآفرینی رزمندگان اسلام در شب گذشته، گفت: صلاح ما در صبوری و حکمت است و این حکمت به رهبری حضرت آقا به بهترین شکل رقم خواهد خورد. نیاز بود که به یک اقناع فکری جمعی در نظام برسیم که این امر محقق شده است.

رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران همچنین به شهادت سید حسن نصرالله اشاره کرد و افزود: در دیداری که سال‌ها پیش با ایشان داشتم، دریافتم که وی توانایی تصرف قلب‌ها و ذهن‌ها را داشت و در برخورد با او، انتقال اندیشه‌اش را به وضوح حس می‌کردم.

دکتر محمودزاده در ادامه به پیروزی رزمندگان اشاره کرد و بیان داشت: این پیروزی یک حرکت جمعی بود که کشورهای مختلف، از جمله یمنی‌ها و لبنانی‌ها را خشنود کرد.

او در بخش دیگری از سخنان خود به زیرساخت‌های مخابراتی استان فارس اشاره کرد و گفت: فارس همواره به‌عنوان یک استان فرهنگی و علمی با سابقه‌ای درخشان در پرورش انسان‌های بزرگ شناخته شده است. بالاترین نرخ اساتید و هیات علمی کشور را در فارس داریم و این استان ظرفیت بالایی برای کارهای تحقیقاتی و پژوهشی دارد، اما همواره با کمبود زیرساخت‌های فناورانه مواجه بوده‌ایم.

رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران با تاکید بر اینکه فارس همیشه به‌عنوان پایلوت برای پروژه‌های عملیاتی مطرح بوده است، گفت: اینکه یک فرد بتواند نخستین حرکت عملیاتی را به انجام برساند، بسیار ارزشمند است.

وی افزود: هدف ما در مخابرات فارس این است که با خلاقیت و نوآوری، خدمات خود را به مردم ارائه دهیم و رضایت آن‌ها را جلب کنیم، رضایت مردم ارزش افزوده‌ای برای شرکت ایجاد می‌کند که منجر به ارائه خدمات بیشتر و خلق درآمد خواهد شد.

محمودزاده با اشاره به ۱۰ هزار مرکز مخابراتی در کشور و ضرورت بازطراحی ساختار اطلاعاتی و داده‌ها، افزود: در حال حاضر، مجموعه اطلاعاتی و داده‌های ما نیازمند معماری جدیدی است تا ارزش افزوده آن و افزایش سرمایه شرکت، دیتاسنترهایی به‌روز را برای ۳ تا ۵ سال آینده فراهم کنیم.

وی همچنین به منابع مالی شرکت‌های مخابراتی اشاره کرد و گفت: در هیات مدیره وظیفه داریم تکنولوژی‌های جدید و به روز را فراهم کنیم تا شما از اقدامات خرد رها شده و روی بیگ دیتا و هوش مصنوعی در مراکز مخابرات تمرکز کنید.

دکتر محمودزاده بر اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در فعالیت‌های مخابراتی تاکید کرد و گفت: هوش مصنوعی تمامی سیگنال‌های مخابراتی در زیست بوم دیجیتال را تجزیه و تحلیل می‌کند و ما نیز باید از این تکنولوژی در فعالیت‌های خود بهره ببریم.

وی در پایان افزود: ما باید در سه حوزه اصلی پیش برویم: حفظ وضعیت موجود، توسعه فیبر نوری در سراسر ایران و شبکه‌سازی معماری دیتا سنترها به گونه‌ای که دسترسی امن به آن‌ها وجود داشته باشد. مخابرات همچنان می تواند پیشگام در توسعه فیبر نوری باشد و با راه‌اندازی تکنولوژی‌های جدید، به ارائه خدمات جدیدتری دست یابد.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha