رضا امینی در مانور دفع آبهای سطحی که امروز (۱۵ مهرماه) در پارک مالیات اهواز برگزار شد، اظهار کرد: عملیات اجرایی بخشی از طرح جامع دفع آبهای سطحی به طول ۱۱.۵ کیلومتر که ۲ هزار هکتار از مساحت شهر را تحت پوشش قرار میدهد را امروز شروع میکنیم.
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به تعیین ۱۸ ماه برای اجرای این پروژه، افزود: انتظار میرود پیمانکار سریعتر این کار را انجام دهد تا اثرگذاری طرح را در بارندگیهای امسال ببینیم. بخشی از طرح امسال و بخشی در سال آینده تمام میشود و باید تا سال آینده کاملا تکمیل شده باشد.
شهردار اهواز عنوان کرد: شناسایی نقاط آبگیر در سال گذشته انجام شد. طرح جامع دفع آبهای سطحی امسال در سه زون اصلی کلنگزنی میشود؛ بخش اصلی در منطقه ۷ در مناطق منبع آب، کوی رمضان، سپیدار، بلوار شهید هاشمی با هدایت آبهای سطحی به سمت نهر مالح است و بخشی هم مناطق ۴ و ۵ را پوشش میدهد. امیدواریم با این طرح و طرح قبلی شاهد کاهش آبگرفتگی باشیم.
امینی عنوان کرد: در این طرح با لولهگذاری در محدوده خیابان کارگر از میدان مالیات تا میدان کارگر و ساخت کانال و جوی روباز، آبگرفتگی دفع میشود.
وی بیان کرد: از قدیم شبکه دفع فاصلاب اهواز مشترک بوده است و در فصل بارندگی دفع آبهای سطحی را انجام داده است اما خروجی آن برای نیاز شهر کافی نیست؛ با تکمیل این طرح میتوانیم شاهد آبگرفتگی کمتری باشیم. طرح دفع آبهای سطحی در بهشتآباد و کیانآباد هم در آینده نزدیک کلنگزنی میشود.
شهردار اهواز با اشاره به حمایت دولت در رفع مشکل پروژه قطار شهری عنوان کرد: قرارداد متروی اهواز دو سه هفته دیگر منعقد میشود. در این دوره اقدامات خوبی در حوزه تامین ناوگان اتوبوسرانی و نوسازی تاکسیرانی و همچنین هوشمندسازی و نصب دوربینهای نظارت تصویری شده است. همچنین در زمینه آسفالت محلههای کمبرخوردار و محلههای مرکزی انجام شده است.
وی افزود: پروژه زیباسازی حاشیه کارون در یک محدوده ۱۸ هکتاری در آینده نزدیک کلنگزنی خواهد شد.
امینی با اشاره به هزینه بالای جمعآوری نخالهها از سطح شهر گفت: با هزینه جمعآوری نخالههای ساختمانی در یک سال، میتوان یکی از رمپ و لوپهای یکی از پلهای روی رودخانه کارون را ساخت و دسترسی ترافیک را تسهیل کرد.
وی افزود: برای اینکه اهواز به ریل توسعه برگردد که البته در این مسیر است، به نگاه جامع شهری مدیران صنایع مستقر در اهواز نیاز است. گاهی مدیران صنایع از ترس اینکه عوارض آلایندگی صرف هزینه جاری شهرداری نشود، در پرداخت آن مقاومت میکنند ولی ما تضمین میکنیم هزینههای جاری را از درآمدهای شهرداری و ارزش افزوده تامین کنیم و بخش مهم عوارض آلایندگی را طبق سیاستهای استانداری هزینه کنیم.
شهردار اهواز با بیان اینکه شهرداری با درآمد عوارض ساختمانی قابل اداره نیست، گفت: برای توسعه اهواز ۱۴۰ هزار میلیارد تومان نیاز است تا در مدت پنج سال، اهواز به دیگر کلانشهرها نزدیک شود. شهرداری از دستگاههای مختلف به ویژه صنایع ۱۰۷ هزار میلیارد تومان مطالبه دارد که اگر در سالهای گذشته این مطالبات پرداخت میشد اهواز هم مانند دیگر شهرها آباد میشد.
انتهای پیام
نظرات