• یکشنبه / ۱۵ مهر ۱۴۰۳ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403071511749
  • خبرنگار : 50176

استاندار:

بزرگ‌ترین مزیت لرستان اقتصاد کشاورزی است

بزرگ‌ترین مزیت لرستان اقتصاد کشاورزی است

ایسنا/لرستان استاندار لرستان گفت: بزرگ‌ترین مزیت استان اقتصاد کشاورزی است.

ابوطالب شفقت پانزدهم مهرماه در مراسم کلنگ‌زنی مجتمع کشت و صنعت شهرستان سلسله با اشاره به پیگیری‌های لازم برای ایجاد این مجتمع عنوان کرد: کمتر از ۷۰ روز است که پیگیری‌ها، تخصیص زمین و آب و سایر شرایط توسط مسئولان استان و شهرستان با مدیران شرکت انتخاب برای ایجاد این طرح صورت‌گرفته و باتوجه‌به شناختی که از این مجموعه وجود دارد امیدواریم کمتر از یکسال شاهد بهره‌برداری از فاز نخست آن باشیم. 

وی بیان کرد: خوشبختانه اراده مشترکی بین سرمایه‌گذاران و مسئولان استان و شهرستان برای اجرای این طرح صورت‌گرفته که در شرایط موجود و جابه‌جایی‌های دولت اتفاق کم‌نظیری است. 

استاندار لرستان افزود: بزرگ‌ترین مزیت استان اقتصاد کشاورزی است که چنانچه در راستای علم و فناوری با استفاده از نیروهای متعهد و نخبه بکار گرفته شود می‌تواند بخش مهمی از نیاز امنیت غذایی کشور را تأمین کند.

شفقت گفت: این توانایی وجود دارد که با استفاده از ظرفیت‌های خدادادی تولیدات مختلف کشاورزی را با استفاده از آب، خاک و نیروی مستعد انسانی در این استان افزایش داد.

وی داشتن اراده را برای اجرای چنین طرح‌هایی مهم و گفت: تاب‌آوری در مقابل اراده در این راستا بسیار مهم است و با وجود مشکلات که وجود دارد همت و اراده مردم باید برای بهره‌برداری از منابع موجود باید تقویت شود.

استاندار لرستان با تأکید بر وحدت و همدلی در پیشبرد اهداف افزود: یکپارچگی و وحدت مهم‌ترین عامل رسیدن به هر هدفی است و این نوع فعالیت‌های کشاورزی باید الگویی برای همه باشد و در این راستا ایجاد آموزشگاه‌های تولیدی و تجاری و بین‌المللی کردن تولیدات چنین طرح‌هایی در استان ضروری است.

شفقت خاطرنشان کرد: می‌توانیم با اقتصاد کشاورزی سهم اشتغال خود را در استان افزایش دهیم و در سایه این پروژه چرخه‌های اقتصادی بسیاری را شکل دهیم و فعالیت‌های کشاورزی روستایی را نیز در سایه آن متحول  کرد.

وی با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری پروژه کشت و صنعت ۸ هزار میلیارد تومان است، گفت:  پروژه کشت و صنعت سلسله ۷۰۰ نفر را به طور مستقیم جذب کار می‌کند.

استاندار لرستان مساحت پروژه را یک هزار هکتار عنوان کرد و گفت: در این مجموعه ۶۰۰ هکتار جنگل‌کاری، ۵۰ هکتار واحد محصولات گلخانه‌ای، ۱۵۰ هکتار واحد فراوری و تکمیل زنجیره گیاهان دارویی، ۲۰ هکتار واحد تولید و تکمیل زنجیره آبزیان، ۳۰ هکتار تولید پرورش و تکمیل زنجیره دام سبک و ۱۵۰ هکتار گردشگری تعریف شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha