محمد راضی جلالی در نشست بررسی آخرین وضعیت طرحهای زراعت چوب و اقدامات اجرایی آن که شامگاه ۱۵ مهرماه در استانداری برگزار شد، با بیان اینکه طرح زراعت چوب، از ظرفیتهای مهم اشتغال زایی در استان خوزستان است، اظهار کرد: اجرای طرح زراعت چوب در منطقه، با رعایت قوانین، آیین نامهها و استفاده از ظرفیت منابع طبیعی منجر به توسعه اشتغال در استان خواهد شد.
به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: بخشی از عملیاتی شدن این طرح به عهده مجموعه های پیشران و بخشی دیگر از طریق تشکیل تعاونی های مردمی صورت خواهد گرفت. در این صورت همه اقشار مردم، از فواید این طرح بهره مند خواهند شد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان با تاکید بر ضرورت مدیریت بهینه منابع آبی، تصریح کرد: در اجرای این طرح، رویکرد استان بهره وری است بنابراین مدیریت بهینه منابع آبی امری ضروری است. به این منظور، مکاتبات لازم جهت تخصیص آب، طی فرایندهای قانونی صورت خواهد گرفت.
وی با بیان اینکه هماهنگی میان دستگاه های اجرایی مربوطه در اجرای طرح زراعت چوب رضایت بخش است، عنوان کرد: یکی از راهکارهای مفید در حل مشکل معارضین بکارگیری و مشارکت افراد در این طرح، بر اساس رعایت قوانین و مقررات است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خوزستان ادامه داد: ایجاد اشتغال برای قشر تحصیل کرده جامعه در این طرح ضروری است. همچنین به کارگیری فارغ التحصیلان فاقد شغل و فرزندان شاهد و ایثارگر در اولویت اشتغال طرح زراعت چوب است.
وی یادآور شد: تهیه مستندات تصویری و ویدئویی از روند اجرا و توسعه این طرح در استان، جهت اطلاع رسانی و افزایش تقاضای مشارکت مردم ضروری است.
به گزارش ایسنا، بررسی آخرین وضعیت عرصه ۲۵ هزار هکتاری توسعه نیشکر، بررسی قرارداد ۴ هزار هکتاری توسعه نیشکر امام خمینی(ره)، تعیین تکلیف عرصه ۵ هزار هکتاری هفت تپه، آخرین اقدامات تامین آب اراضی زراعت چوب و همچنین آخرین اقدامات تسهیلات بانکی طرحهای زراعت چوب از موارد مطرح شده در این نشست بودند.
انتهای پیام
نظرات