حمید حریری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در این استان در دو مرکز درمانی دو دستگاه غربالگری سرطان سینه وجود دارد که یکی در بیمارستان بنت الهدی و دیگری در بیمارستان امام علی (ع) بجنورد قرار دارند که یکی از آنها خراب است.
وی افزود: هزینههای پرداخت غربالگری سرطان سینه در بخش خصوصی نیز بسیار بالاست و بیشتر مردم این استان توان پرداخت این هزینهها را ندارند.
حریری ادامه داد: در حال حاضر در این انجمن ۸۰۵ نفر از بیماران، بانوانی هستند که به سرطان سینه مبتلا شده و آمار بالایی است.
وی بیان کرد: متاسفانه بیشتر بانوان این استان با سرطان سینه آشنایی چندانی ندارند و زمانی به مراکز درمانی مراجعه میکنند که سرطان پیشرفت زیادی کرده است.
رئیس انجمن بیماران سرطانی خراسان شمالی تاکید کرد: باید آموزشهای لازم به بانوان انسان در ارتباط با خودمراقبتی داده شود تا اگر زنی به این سرطان مبتلا شده بود در مراحل اولیه و ابتدایی به مراکز درمانی مراجعه کند.
وی بیان کرد: ۷۵ درصد از سرطان سینه در بانوان بالای ۴۵ سال و کمتر از دو درصد در بانوان کمتر از ۳۰ رخ میدهد، بنابراین با دادن آگاهی میتوان بانوانی سالم در جامعه داشت.
حریری خاطرنشان کرد: در سال گذشته در مرکز غربالگری سرطان سینه در جهاد دانشگاهی خراسان شمالی طی سه روز، روزانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ مورد غربالگری سرطان سینه انجام شد و از میان این افراد، هفت بیمار شناسایی شدند که با درمانهای انجامشده این افراد بهبود پیدا کردند.
انتهای پیام
نظرات