• سه‌شنبه / ۱۷ مهر ۱۴۰۳ / ۲۳:۵۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 1403071713898
  • خبرنگار : 71480

جلیلی: باید تردیدافکنی دشمن را از بین ببریم 

جلیلی: باید تردیدافکنی دشمن را از بین ببریم 

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به ابعاد مختلف برد جبهه مقاومت با دشمن، گفت: اگر دشمن در صحنه سخت نبرد شکست بخورد، تزویر، شبهه و تردید رو می‌کند که باید این تردیدافکنی دشمن را از بین ببریم.

به گزارش ایسنا، سعید جلیلی امشب در سلسله جلسات حکمت سیاسی در قرآن، با بیان اینکه طوفان الاقصی یک نقطه عطف تاریخی و بزنگاه است، اظهار کرد: دشمن بیش از یکسال است تمام توان خود را به ما گرفته و اندازه چند بمب هسته ای، روی مردم بی گناه بمب ریخته و بیش از ۴۰ هزار انسان را کشته است ولی حرف از نظم جدید می زند چون می‌داند نظم قدیم شکست خورده و پایان یافته است.

وی ادامه داد: جبهه بزرگی در برابر دشمن شکل گرفته است و هرکس باید در حد توان خود کمک کند. ما باید مختصات این نقطه عطف را بدانیم و فکر نکنیم تحولات اخیر یک رویداد ساده است. البته ما در نقطه غفلت نیستیم بلکه به اتکای جوانان و دانشمندان خود به فناوری لازم دست یافته ایم و دشمن دیگر نمی تواند برای ما تعیین تکلیف کند. در مذاکرات ژنو۲، ما اعلام کردیم که به سوخت ۲۰ درصد برای تولید دارو برای درمان ۱ میلیون بیمار نیاز داریم ولی آنها این سوخت را به ما ندادند که ما هم گفتیم خودمان تولید می کنیم و سوخت ۲۰ درصدی را بدست آوردیم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: فناوری یکی از ابعاد جبهه بزرگی است که در برابر دشمن شکل گرفته است. آثار این فناوری را در عملیات وعده صادق ۱ و ۲ دیدیم. الان ما می گوییم دیگر دوران بزن و در رو تمام شده است و دشمن دیگر نمی تواند صحرای سینا، جولان و فلسطین را اشغال کرده و تا بیروت پیشروی کند. یکسال همه توان خود را به کار بست اما موفقیتی بدست نیاورد. او طعم رشد فناوری ما را چشید. او در میدان فهمید دیگر انحصار فناوری را ندارد. تمدن غرب سعی داشت علم و فناوری را در انحصار بگیرد و به همین دلیل دانشمندان ما را در لیست تحریم و ترور قرار داد ولی نتوانست مانع رشد فناوری ما شود. دشمن دیگر فعال مایشاء نیست و اراده کند و تا بیروت برود. دستاورد یکساله آنها فقط کشتار مردم بیگناه است.

جلیلی گفت: در برجام گفتند سطح تحقیقات خود را باید در اختیار ما بگذارید و ما بگوییم سطح تحقیقات شما چه اندازه باشد ولی دانشمندان ما تحقیقات لازم را انجام داده اند. دشمن هم از این ایستادگی و نترسیدن دانشمندان ما می‌ترسد.

رئیس دولت سایه خاطرنشان کرد: هرکسی باید نسبت خود را با جبهه مقاومت روشن کرده و نقش‌آفرینی کند. در دوران دفاع مقدس همه براساس توانمندی خود نقش آفرینی کردند و ما موفق شدیم. البته اقدام مناسب باید در زمان خود انجام شود. دانشمندان ما در اوج تهدیدات و چالش ها، موجب پیشرفت های علمی، فناوری و هسته ای ما شدند. شهید شهریاری و علیمحمدی از تهدیدها اطلاع داشتند ولی کار خود را انجام داده و شهید هم شدند.

وی در پایان با بیان اینکه باید مختصات این بزنگاه را بشناسیم و به وظیفه خود عمل کنیم، گفت: ابعاد رسانه‌ای فرهنگی هم در جبهه مقاومت وجود دارد. اگر دشمن در صحنه سخت نبرد شکست بخورد، تزویر، شبهه و تردید رو می کند که باید این تردیدافکنی دشمن را از بین ببریم. روایت از صحنه هم مهم است نباید اجازه دهیم دشمن از آنچه می گذرد، روایت گری کند جون او تحریف می کند. دشمن دنبال ایجاد ترس، ناامیدی و تردید است و می خواهد دل ها را خالی کند بنابراین نباید اجازه داد که جبهه مقاومت دچار تردید شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha