• شنبه / ۲۱ مهر ۱۴۰۳ / ۱۵:۴۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403072116372
  • خبرنگار : 50976

ساختار جدید شورای هماهنگی قرآنی در فارس اعلام شد

ساختار جدید شورای هماهنگی قرآنی در فارس اعلام شد

ایسنا/فارس مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با اشاره به تغییر ساختار شورای توسعه فرهنگ قرآنی در کشور، ساختار جدید این شورا را در استان اعلام کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین حسن قانع امروز، ۲۱ مهر ماه در یکصد و چهل و ششمین جلسه مستمر و چهارمین جلسه شورای فرهنگ عمومی استان فارس که در سالن جلسات دفتر نماینده ولی فقیه در استان فارس برگزار شد، بیان کرد: استان فارس یک خطه حاصل‌خیز و واجد حوزه‌های مختلف علمی است.

وی ادامه داد: فارس در حوزه قرآن استعدادهای ویژه و ظرفیت‌های شگرفی از مفسرین و عالمان گرفته تا ظرفیت‌های وسیع نیروهای انسانی، حافظین قرآن، کاتبان قرآنی دارد و در حوزه معماری اسلامی می‌تواند منشأ تأثیرگذاری ملی قرار بگیرد.

قانع ادامه داد: آن‌چه به عنوان چشم‌انداز شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان و شهرستان ابلاغ شده است، تشکیل شورای هماهنگی و گسترش فعالیت‌های قرآنی استان و شهرستان است که در ۳ محور، وظیفه جدی دارد، محور اول ساماندهی و هماهنگی فعالیت‌های قرآنی استان، محور دوم فرهنگ‌سازی قرآنی در سطح استان و مسئله سوم پیگیری و نظارت مصوبات شورای توسعه قرآنی است.

 مدیرکل تبلیغات اسلامی فارس با بیان اینکه اعضای شورا با یک کمیته ۲۰ نفره به ریاست نماینده ولی فقیه در فارس، به نائب رئیسی استاندار و به دبیری اداره کل تبلیغات اسلامی استان فارس فعالیت می‌کند، گفت: جلسات این شورا هر یک ماه یک بار تشکیل شده و مصوبات آن لازم‌الاجرا است. همچنین کارگروه‌های تخصصی پنجگانه ذیل این شورا پیش‌بینی شده است که در حوزه گسترش فعالیت‌های قرآنی، زیرساخت‌ها، نرم‌افزارها، کنشگران و نرم‌افزارهای قرآنی فعالیت دارد تا ان‌شاءالله بتوانیم رشد قابل توجهی داشته باشیم.

وی افزود: کارگروه توسعه آموزش عمومی قرآن، کارگروه توسعه پژوهش و آموزش عالی قرآن، کارگروه توسعه فعالیت‌های ترویجی و تبلیغی قرآن، کارگروه توسعه حفظ عمومی قرآن و همچنین کارگروه توسعه ترویجی تدبر در قرآن که هر کدام از این ساحت‌ها استعدادها و ظرفیت‌های استان است که با همت دستگاه‌ها می‌توانیم یک الگوی راهبرانه در سطح ملی برای سایر استان‌ها رقم بزنیم.

قانع تصریح کرد: با کمک ظرفیت‌های استان فارس از حوزه هنر و ادبیات تا حوزه علم و پژوهش و نیز ظرفیت وسیع نیروهای انسانی و ظرفیت‌ قرآنی می‌توانیم یک شبکه قابل توسعه برای سطح ملی ایجاد کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha