محمدحسین اکبری، امروز دوشنبه ۲۳ مهر با اشاره به شروع کشت پاییزه گندم و جو در خراسان جنوبی گفت: گندم کاران استان آمادهاند تا سطحی بین ۵۰ تا ۶۰ هکتار را در خراسان جنوبی زیرکشت پاییزه گندم و جو ببرند.
اکبری از پیگیریهای انجام شده برای تامین کود و سم مورد نیاز کشاورزان برای کشت پاییزه خبر داد و افزود: از یک ماه قبل پیگیریها برای تامین سم و کود مورد نیاز کشاورزان خراسان جنوبی آغاز شده تا در زمان کشت مشکلی در این زمینه نداشته باشند.
وی اعلام کرد: بعلاوه آموزش های لازم نیز به گندم کاران خراسان جنوبی در زمان کشت پاییزه داده می شود تا کشاورزان شهرستانهای استان بتوانند تولید خود را به میانگین تولید برسانند یا هم از این میزان عبور کنند.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از خبر داد و اظهار کرد: رایزنیهایی با بانک تجارت انجام شده تا تشکل و تعاونیهای خراسان جنوبی اگر بخواهند در زمینه خرید توفقی ورود کنند برای تامین منابع خویش مشکلی نداشته باشند.
اکبری با بیان این که براساس رایزنیها و تفاهم انجام شده قرار شده حدود ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار به تعاونیها و تشکلهایی که بخواهند در زمینه خرید توافقی محصولات مزیت دار استان ورود کند پرداخت شود، افزود: همچنین برای تامین منابع خرید توافقی و مدت دار محصولات مزیت دار استان نامه نگاری هایی با وزارت جهاد کشاورزی انجام شده که منتظر پاسخ هستیم.
وی به برگزاری جلسهای با بانک کشاورزی در هفته پیش رو نیز برای تامین منابع مورد نیاز خرید توافقی محصولات مزیت دار خراسان جنوبی اشاره کرد و ادامه داد: با برطرف شدن دغدغه کشاورزان در زمینه فروش محصولات آن ها در پی آن هستیم که جشنواره زرشک را نیز برای سومین سال برگزار کنیم و هدف از برگزاری هم این است که هم بتوانیم زرشک را به دیگر نقاط ایران و جهان بشناسانیم و هم زمینه فروش و فراوریهایی که در زمینه سلامت و دارویی دارد را نیز فراهم آوریم.
به گفته وی فصل برداشت محصولات مزیت دار خراسان جنوبی به واسطه زیبایی منحصر به فردی که در این فصل دارد میتواند زمینه ساز ورود گردشگران بسیاری به استان باشد چرا که بزرگترین باغ زرشکی جهان با ۱۵ کیلومتر در روستای افین زیرکوه واقع شده است.
وی یادآورشد: همچنین زیبای غیر قابل وصف درختان عناب در فصل پاییز و مزارع زعفران و انارستان های خراسان جنوبی نیز میتواند در کنار دیگر قابلیت های گردشگری استان از جمله کویر گردشگران بسیاری را به سوی خود جلب کند تا علاوه بر تازه خوری و خرید محصولات تازه را نیز در دستور کار خود به عنوان سوغات کشاورزی این خطه قرار دهند.
انتهای پیام
نظرات