امین آزادبخت، امروز پنجم آبان ماه، در جلسه آغاز به کار حلقههای کتابخوانی که به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد لرستان ایجاد شدهاند، با اشاره به برگزاری برنامههای فرهنگی در حوزه کتاب و کتابخوانی توسط این معاونت برگزار شدهاند، گفت: طی سال جاری پویشهایی مانند نذر کتاب برگزار شده که در قالب آن حدود ۲۰ هزار جلد کتاب از سراسر کشور جمعآوری و در مناطق کم برخوردار استان توزیع شده است.
وی با اشاره به برگزاری موفق پویش کتاب سه دقیقهای طی سال جاری، خطاب به حضار گفت: در حوزه ترویج فرهنگ مطالعه نیز با حضور جوانان کتابخوانی مانند شما و تشکیل حلقههای کتابخوانی میخواهیم کار کنیم، در این راستا برنامههای بلند مدت در حوزه نشر و ترویج فرهنگ کتابخوانی داریم.
آزادبخت با بیان اینکه در نظر داریم با ایجاد حلقههای کتابخوانی، یک باشگاه کتابخوانی ایجاد کنیم، ادامه داد: چشم انداز ما این است که این حلقهها با استقبال مردم به ویژه جوانان مواجه شده و تا شش ماه آینده جلساتی پرشور با حضور جوانان و عموم مردم برگزار کنیم، که این چشمانداز ملزوماتی میخواهد، اول اینکه منظم بوده و در درجه دوم کتابی جذاب انتخاب و در نهایت از حواشی دوری شود که جلسهای با کیفیت و کمیت بالا و همچنین بازخورد عالی در جامعه داشته باشیم.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان با تأکید بر اطلاعرسانی مناسب جهت برگزاری حلقههای کتابخوانی و برنامههای مرتبط با این موضوع، گفت: مسئله دیگر که باید مدنظر باشد هدف از این برنامه است، باید بپذیریم در این برهه از زمان تعداد کتاب خوانها کم است و باید تلاش کنیم این افراد را در جامعه با احزار برنامههای کوتاه وبلند مدت مؤثر و در کنار آن انتخاب کتاب مؤثر تکثیر کنیم.
وی افزود: این نکته را نیز باید مدنظر داشته باشیم که با انتخاب کتابهای فاخر و خوب از مؤلفان و نویسندگان داخلی میتوانیم در کنار کمک به ترویج فرهنگ کتابخوانی از نویسندگان داخلی و ادبیات ملی نیز حمایت کنیم.
آزادبخت با اشاره به اینکه بناست در حلقههای کتابخوانی، کتاب را عمیق تر بخوانیم و بفهمیم و باب گفتوگو را باز کنیم، تصریح کرد: در این حلقههای یاد میگیریم که برداشتهای متفاوت از یک متن را بپذیریم.
معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی لرستان در پایان بر ضرورت راه اندازی پویشهایی برای کتاب و ترویج فرهنگ کتابخوانی در سطح جامعه تأکید کرد.
انتهای پیام
نظرات