• سه‌شنبه / ۸ آبان ۱۴۰۳ / ۱۰:۱۳
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 1403080805587
  • منبع : جمعیت هلال احمر

شرکت ایران در افتتاحیه کنفرانس بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر

شرکت ایران در افتتاحیه  کنفرانس بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر

دبیرکل و معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر به همراه سفیر و نماینده دائمی‌ کشورمان در سازمان ملل متحد در ژنو به عنوان نمایندگان دولت جمهوری اسلامی ایران در افتتاحیه سی و چهارمین کنفرانس بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر حضور داشتند.

به گزارش ایسنا، در این کنفرانس که معمولاً هر چهار سال یک بار برگزار می‌شود، تیم نمایندگان دولت‌های عضو کنوانسیون‌های ژنو و اعضای نهضت جهانی صلیب سرخ و هلال احمر گردهم می‌آیند تا در مورد موضوعات «بشردوستانه» و مشترک، گفت‌وگو و تصمیم گیری کنند.

 کنفرانس بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر که از ۲۸ تا ۳۱ اکتبر (هفتم لغایت دهم آبان ماه) در ژنو برگزار می‌شود، فرصتی مهم است تا با تمرکز بر راه حل های بشردوستانه مشخص، برخی از دشوارترین چالش‌های جهان امروز را برطرف کند.

این کنفرانس به صورت مشترک توسط کمیته بین‌المللی صلیب سرخ (ICRC) و فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر (IFRC) و به میزبانی کشور سوئیس در شهر ژنو برگزار می‌شود. این یک رویداد منحصر به فرد است که در آن دولت‌ها و اعضای نهضت بین‌المللی صلیب سرخ و هلال احمر با هم همراه می‌شوند.

 در شروع مراسم افتتاحیه خانم کیت فوربس رئیس فدراسیون بین المللی صلیب سرخ با توجه به تغییرات اقلیمی و مخاطرات طبیعی ناشی از آن به اهمیت آمادگی قبل و بعد از بحران اشاره کرد و از بی خانمان شدن بیش از ۱۷ میلیون نفر در اثر جنگ، حوادث غیر مترقبه، مهاجرت و... صحبت کرد.

کیت فوربس ادامه داد: «این کنفرانس فرصتی است تا با کمک هم با چالش‌های بشردوستانه جهانی مقابله کنیم. داوطلبان به تنهایی نمی‌توانند کار کنند، آنها باید بدانند که دولت‌ها و جمعیت‌های ملی نیز از آنها حمایت می‌کنند. بیایید باهم همکاری کنیم تا کرامت انسانی را بار دیگر به ارمغان بیاوریم.»

در ادامه این کنفرانس خانم میریانا اسپولیاریچ رئیس کمیته بین المللی صلیب سرخ از رنج میلیون‌ها نفر از جنگ، سخن گفت و بیان کرد: ما نباید استانداردهای خود را پایین بیاوریم.

بر اساس گزارش سایت هلال احمر، میریانا اسپولیاریچ ادامه داد: «حقوق بین الملل بشردوستانه برای کاهش خسارات انسانی است و ما باید به آن احترام بگذاریم. ما باید از تمام توان خود برای کاهش خساراتی استفاده کنیم و باید برای حمایت از اسرای جنگی و غیر نظامی‌ به اصول استقلال و بی طرفی پایبند باشیم.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha