• دوشنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۳ / ۱۱:۰۷
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403081410176
  • خبرنگار : 50181

رشد ۱۰۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موجی ناپایدار از اواخر هفته

رشد ۱۰۷ درصدی بارش‌های کرمانشاه/ ورود موجی ناپایدار از اواخر هفته

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه با اشاره به گذر تدریجی موج ناپایدار از جو استان، گفت: اواخر هفته عبور موج ضعیف ناپایدار دیگری را در کرمانشاه خواهیم داشت.

علی محمد زورآوند در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به فعالیت سامانه بارشی اخیر در کرمانشاه، افزود: میانگین بارش این سامانه که از روز پنجشنبه (۱۰ آبان) جو استان را تحت تاثیر قرار داد، برای استان کرمانشاه ۵۸.۴ میلی‌متر بود و بیشترین بارش آن نیز از ثلاث باباجانی به میزان ۱۲۶ میلی‌متر به ثبت رسید.

وی ادامه داد: این سامانه برای شهر کرمانشاه نیز ۲۹.۱ میلی‌متر بارش به همراه داشته است.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه با بیان اینکه فعالیت این سامانه ناپایدار شب گذشته نیز در نقاط مختلف استان ادامه داشت، خاطرنشان کرد: بارش‌های خوبی را در شب گذشته خصوصا در نواحی غربی و شمالی استان شاهد بودیم، بگونه‌ای که در پاوه ۵۰ میلی‌متر بارش به ثبت رسید و در سرپل‌ذهاب نیز ۳۲ میلی‌متر بارندگی داشتیم.

وی از خروج تدریجی این سامانه ناپایدار از جو استان از امروز (۱۴ آبان) خبر داد و تاکید کرد:  با عبور این موج، طی سه شب پیش رو، افت حداقل دما را به میزان سه تا چهار درجه سلسیوس خواهیم داشت.

به گفته زورآوند، از روز پنجشنبه (۱۷ آبان) عبور موجی ناپایدار و البته ضعیف و کم رطوبت را از جو استان خواهیم داشت که منجر به تعدیل دما و افزایش تدریجی دمای شبانه خواهد شد. این سامانه که فعالیت آن تا روز جمعه (۱۸ آبان) ادامه خواهد داشت، ممکن است بارش‌های نه چندان چشمگیری را به صورت رگبار برای نواحی غربی و شمالی استان به همراه داشته باشد.

مدیرکل هواشناسی استان کرمانشاه به وضعیت بارش‌های سال زراعی جاری استان کرمانشاه نیز اشاره کرد و افزود: از ابتدای مهرماه تاکنون ۵۸.۸ میلی‌متر بارش در استان به ثبت رسیده که نسبت به سال گذشته با بارش ۲۸.۴ میلی‌متری ۱۰۷ درصد و نسبت به میانگین بلندمدت با بارش ۴۲.۶ میلی‌متری ۳۸ درصد رشد داشته است.

زورآوند اظهار کرد: در این مدت در شهر کرمانشاه نیز ۳۰.۳ میلی‌متر بارندگی داشته‌ایم که نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۳ درصد و نسبت به بلندمدت ۳۴ درصد کاهش داشته است.

وی افزود: بیشترین بارش سال زراعی جاری نیز مربوط به ثلاث باباجانی و به میزان ۱۲۶ میلی‌متر بوده که نسبت به سال قبل بیش از ۴۰۰ درصد و نسبت به بلندمدت ۱۸۰ درصد افزایش داشته است و پس از آن نیز سرپل ذهاب با ۱۱۴ میلی‌متر و پاوه با ۱۰۲ میلی‌متر بیشترین بارندگی سال زراعی جاری را داشته‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha