• دوشنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1403081410310
  • خبرنگار : 50212

رییس کمیسیون کشاورزی مجلس:

باید با توسعه بخش کشاورزی شیرهای نفت را ببندیم

باید با توسعه بخش کشاورزی شیرهای نفت را ببندیم

ایسنا/مرکزی رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: باید به گونه‌ای عمل کنیم که با توسعه بخش کشاورزی شیرهای نفت را ببندیم.

محمدجواد عسکری دوشنبه ۱۴ آبان‌ماه در آیین افتتاح سومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه که در مسجد جامع تاریخی هزارساله این شهر برگزار شد، اظهار کرد: امنیت غذایی یکی از موضوعات جدی برای جوامع است و اگر هر کشوری در قالب نقشه راه در حوزه امنیت غذایی حرکت نکرد، آسیب خواهد دید چرا که امنیت غذایی به امنیت ملی گره خورده است.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه تولید غذای سالم باید با برنامه حرکت کنیم، گفت: توسعه زمانی اثرگذار خواهد بود که به  کمک حوزه اقتصادی بیاید. در حال حاضر ۵۰۰ میلیون جمعیت پیرامونی علاقمند به محصولات کشاورزی وجود دارد و اگر در صادرات محصولات کشاورزی در قالب نقشه راه حرکت کنیم در توسعه اقتصادی و ارزآوری به نقطه مطلوب خواهیم رسید و نیازهای این میزان جمعیت پیرامونی به انواع تولیدات کشاورزی را برطرف خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه ظرفیت و توانمندی در بخش کشاورزی وجود دارد، اظهار کرد: اما نتوانستیم با نگاه خلاقانه و نوآورنه از این ظرفیت بالقوه استفاده کرده و آن را به بالفعل درآوریم.

عسکری افزود: باید به گونه‌ای عمل کنیم که با توسعه بخش کشاورزی شیرهای نفت را ببندیم. از ظرفیت های کشاورزی به خوبی استفاده نمی‌شود تا درآمدهای غیرنفتی افزایش یابد. بخش خصوصی آنگونه که باید عمل کند، عمل نکرده است.

وی گفت: انار ایران امروز در حوزه بازاریابی و بهره برداری، جایگاه بسیار مطلوبی دارد اما کشورهای دیگر تلاش می‌کنند بازار آنرا به نام خود ثبت کنند. در بازاریابی اگر دیر حرکت کنیم آسیب خواهیم دید باید از ظرفیت ها و قابلیت ها در حوزه صادرات استفاده کرد.

این نماینده مجلس گفت: مجلس شورای اسلامی در حوزه تقنینی کاملا مسیر را برای صادرات محصولاتی مثل انار و ... هموار کرده است. بازاریابی در حوزه محصولات این چنینی حائز اهمیت است.

عسکری با بیان اینکه بخش کشاورزی بیش از چهار میلیون بهره بردار دارد، گفت: کشاورزی بزرگترین بخش خصوصی در اقتصاد کشور است که ۲۵ درصد به اقتصاد کشور کمک می‌کند و ۴۵ درصد جمعیت کشور را به خود اختصاص داده و منبع اشتغالزایی است، بر این اساس باید از همه ظرفیت ها و قابلیت ها برای توسعه کشاورزی بهره برداری کرد.

وی با تاکید بر لزوم نگاه دانش بنیان به مسیر توسعه و تولید تصریح کرد: دنیا و ظرفیت های تجاری منتظر نمی مانند تا ما سراغ آنها رویم. آنها از هر فضایی برای توسعه اقتصادی خود استفاده می‌کنند.

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی احداث پایانه صادراتی محصولات کشاورزی در ساوه گفت: ساوه در موضوع پرتودهی باید یکی از شهرستان های پیشرو باشد و در پایانه صادراتی باید ظرفیتی برای این فناوری ایجاد شود.

عسکری گفت: توانمندی تولید انار باید به نسل‌های بعدی منتقل شود و با تربیت تکنسین‌های کشاورزی و توسعه هنرستان های کشاورزی در ساوه، توسعه پایدار در این عرصه رونق گیرد.

به گزارش ایسنا، در این مراسم تمبر سومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه رونمایی و از باغداران نمونه ساوجی تجلیل شد.

باید با توسعه بخش کشاورزی شیرهای نفت را ببندیم

باید با توسعه بخش کشاورزی شیرهای نفت را ببندیم

سومین جشنواره ملی تولید و صادرات انار ساوه از امروز ۱۴ آبانماه به مدت یک هفته در مسجد جامع تاریخی هزارساله ساوه میزبان علاقمندان خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha