• دوشنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۳ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1403081410321
  • خبرنگار : 50181

رئیس خانه صنعت و معدن استان:

امسال محدودیت گاز صنایع بزرگ کرمانشاه زودتر شروع شده است

امسال محدودیت گاز صنایع بزرگ کرمانشاه زودتر شروع شده است

ایسنا/کرمانشاه رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه از شروع زودهنگام محدودیت گاز صنایع بزرگ استان همزمان با سراسر کشور یاد کرد و درباره وضعیت نامناسب صنایع به دلیل مشکلات ناشی از تامین انرژی هشدار داد.

جهانبخش شکری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه امسال محدودیت گاز صنایع بزرگ حدود یک ماه زودتر از سال‌های گذشته آغاز شده، گفت: از چند روز قبل مصرف سوخت صنایع سیمان محدود شده است، بگونه‌ای که تنها تا ۵۰ درصد نیاز خود را می‌توانند از گاز تامین کنند و برای مابقی سوخت مورد نیاز باید مازوت بسوزانند و احتمالا از اول آذر باید به طور کامل به سمت مصرف مازوت بروند.

وی افزود: به سایر صنایع بزرگ از جمله در حوزه فولاد و پتروشیمی‌ها نیز گفته شده مصرف خود را محدود کنند و کاهش دهند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه با بیان اینکه اعلام شده تلاش می‌شود گاز صنایع مستقر در شهرک‌های صنعتی محدود نشود، ادامه داد: با این وجود نگرانی برای محدودیت گاز این بخش نیز در روزهای سرد سال وجود دارد.

شکری با ابراز نگرانی از وضعیت صنایع به دلیل محدودیت گاز آنها، خاطرنشان کرد: هر سال که جلوتر می‌رویم وضعیت ناترازی گاز بدتر شده و شرایط صنایع خصوصا واحدهای صنعتی بزرگ وخیم‌تر می‌شود، لذا لازم است دولت هرچه زودتر فکری به حال این موضوع بکند تا حداقل در سنوات آینده مشکلات تشدید نشود.

وی با بیان اینکه اکنون صنایع به سختی خود را سر پا نگه داشته‌اند، یادآور شد: صنایع عملا در طی سال چند ماه بیشتر کار نمی‌کنند، زیرا با شروع فصل گرما برق آنها محدود می‌شود و در فصل سرما گاز.

شکری با اشاره به اینکه هنوز دو ماه نیست که مشکلات قطع برق صنایع رفع شده، اضافه کرد: حالا باید نگران قطع گاز و تامین سوخت مایع باشیم.

به گفته رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه این وضعیت باعث شده صنایع نتوانند به تعهدات خود برای فروش محصولات عمل کنند و قراردادهای داخلی و خارجی که دارند بلاتکلیف بماند که این امر علاوه بر زیان مالی گسترده، باعث از دست رفتن بازارها نیز می‌شود.

شکری تاکید کرد: در کنار همه این مشکلات هزینه‌های سربار دیگر از یکسو و قیمت‌گذاری‌های دستوری از سوی دیگر صنایع را در آستانه رکود و ورشکستگی قرار داده است.

وی ادامه این وضعیت را باعث تعطیلی صدها واحد تولیدی در سراسر کشور و بیکاری چند ۱۰ هزار نفر دانست و اظهار کرد: اگر تدابیری حداقل برای تامین انرژی صنایع اندیشیده نشود، شاهد تعطیلی یکی پس از دیگری صنایع کوچک و بزرگ کشور خواهیم بود که سهم قابل توجهی از اشتغالزایی بخش تولید را به خود اختصاص می‌دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha