بخشدار مرکزی ساوه در گفتو گو با ایسنا در اینباره گفت: عملیات اجرایی احداث پایانه صادراتی انار ساوه در زمینی به وسعت ۲۰ هکتار آغاز شده و با بهره برداری از آن کار صادرات و واردات انار و محصولات کشاورزان در این پایانه انجام خواهد شد.
مجید ولدخانی با بیان اینکه این پایانه توسط شرکت تعاونی دهیاری های بخش مرکزی احداث خواهد شد، گفت: استقرار انبار، سردخانه، بانک، گمرک و صنایع تبدیلی در این پایانه پیش بینی شده است. همچنین فضایی برای غرفه بندی برای روستاییان در نظر گرفته شده تا تولیدات خود را برای صادرات عرضه کنند.
بخشدار مرکزی با اشاره به موضوع تولید دانش بنیان در بخش کشاورزی گفت: موضوع تولید دانش بنیان در تولید بذر و محصولات کشاورزی در این پایانه مورد توجه است تا کشاورزان با تولید دانش بنیان از سموم کمتر استفاده کنند.
وی گفت: نبود پایانه صادراتی انار یکی از دغدغههای باغداران ساوه بود و امید است با راه اندازی آن صادرات انار استان به صورت مستقیم انجام شود.
بخشدار مرکزی ساوه با بیان اینکه این پایانه یکبار بیش از ۱۰ سال پیش کلنگ زنی شد اما به سرانجام نرسید، گفت: فعالیت این پایانه صادراتی کمک شایانی به باغداران خواهد کرد و نه تنها شهرستان ساوه بلکه استان مرکزی و کشور را تحت پوشش قرار خواهد داد چراکه نزدیک فرودگاه بین المللی امام خمینی(ره) و پایتخت قرار دارد.
وی افزود: صادرات انار شهرستان ساوه که پایتخت انار کشور است، باید افزایش یابد و اگر پایانه فعال شود قطعا توسعه صادرات را خواهیم داشت، همچنین راه اندازی این پایانه ساماندهی باغداران را به همراه خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات