• دوشنبه / ۱۴ آبان ۱۴۰۳ / ۱۵:۲۴
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1403081410548
  • خبرنگار : 50046

نوجوان و چالش «کم نیاوردن»

نوجوان و چالش «کم نیاوردن»

ایسنا/خراسان شمالی سرپرست معاونت پرورشی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: یکی از چالش‌هایی که در حال حاضر نوجوانان ما با آن مواجه هستند این است که نمی‌خواهند از گروه دوستان و هم سن و سالان خود کم بیاورند.

حسین قنبری در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: نوجوان برای اینکه همانند گروه دوستان خود باشند به عنوان مثال پوششی همانند آن‌ها داشته باشند باید دست نیاز جلوی والدین خود دراز کنند اما ممکن است خانواده نتواند به طور کامل نیاز آن‌ها را برآورده سازد در نتیجه ممکن است میان فرد نوجوان با والدین خود فاصله ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه خانواده‌ها به سوی تک فرزندی و یا دو فرزندی سوق پیدا کرده‌اند، افزود: بسیاری از خانواده‌ها تلاش می‌کنند تا تمامی نیازهای کودکان خود را فراهم کنند غافل از اینکه این کودک بزرگ و تبدیل به یک فرد نوجوان پرتوقع خواهد شد که گاهی اوقات فراهم کردن تمامی خواسته‌های آن‌ها در دوره نوجوانی برای یک خانواده امکان پذیر نخواهد بود.

قنبری ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر والدین زندگی خود را فدا می‌کنند تا تمامی نیازهای فرزند خود را در دوره نوجوانی و جوانی فراهم کنند، غافل از اینکه خود آن‌ها نیز نیازهایی دارند و باید به خود نیز توجه کنند.

وی بیان کرد: والدین باید به نوجوان خود این فرصت را بدهند تا آن نیز برخی از سختی‌های زندگی را درک کرده و به دنبال راه حل و حل آن‌ها باشند تا ارزش این کار را درک کنند.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اینکه یکی دیگر از نیازهای نوجوانان در حال حاضر درک متقابل با پدر و مادر است، گفت: گاهی اوقات در برخی از خانواده‌ها به عنوان مثال پدر و یا مادر انتظار دارد که فرزند آن‌ها به شکلی رفتار کند که والدین در دوران نوجوانی خود رفتار می‌کردند و عدم درک متقابل میان دو طرف سبب می‌شود تا چالش میان آن‌ها به وجود آید.

وی افزود: در حال حاضر خواسته‌های نوجوان‌ها با زمان‌های گذشته متفاوت شده است و والدین باید این موضوع را درک کنند و درک آن‌ها سبب می‌شود تا آن‌ها بتوانند فرزند نوجوان خود را به سوی خود جذب و همراه کنند.

سرپرست معاونت پرورشی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی ادامه داد: در مدارس نیز به همین شکل است و معلم‌ها نیز باید به این موضوع توجه داشته باشند که تربیت سرمایه‌های اجتماعی به دست آن‌ها سپرده شده و باید نسبت به تربیت صحیح آن‌ها دغدغه مند باشند.

وی خاطرنشان کرد: یکی دیگر از مشکلاتی که وجود دارد این است که نوجوان برخی از تعارضات اجتماعی را میان خانواده و مدرسه می‌بینند و این امر آن‌ها را دچار سردرگمی می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha