یوسف یوسفی، ۲۰ آبان در حاشیه کارگروه مدیریت پسماند استان مرکزی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: متاسفانه نخالههای ساختمانی معمولا در اطراف راهها و جادههای استان تخلیه میشود که مقرر شد این موضوع، مدیریت و برنامه ریزی شود.
یوسفی اضافه کرد: نخالههای ساختمانی در شهرستان اراک بایستی به صورت ویژه پیگیری و جمع آوری شده و در جلسه بعد نتایج اقدامات ارائه شود.
وی در رابطه با مدیریت پسماند شرکت ایرالکو تصریح کرد: ۵۰ سال است که شرکت ایرالکو برای پسماندهای خود فکری نکرده و این مسئله تهدیدی برای شهر اراک شده است.
یوسفی ادامه داد: به شرکت ایرالکو فرصت یک ماهه میدهیم تا تصمیمی در رابطه با پسماندهای خود اتخاذ کند و اگر تعیین تکلیف نکردند بر اساس قانون از آنها شکایت خواهیم کرد.
مدیرکل محیط زیست استان مرکزی تصریح کرد: در خصوص لندفیل مهندسی شهر صنعتی کاوه تصمیمات خوبی گرفته شده و به زودی وارد مراحل اجرایی میشود.
وی ادامه داد: برای احداث لندفیل شهر ساوه، ۲۸۶ هکتار زمین مورد بررسی قرار گرفته و در حال مطالعه است که میتوان احداث سایت خوبی را از طریق ماده ۶۹ قانون پیگیری کرد و بعد از ۳۰ سال لندفیل ساوه تعیین تکلیف شود.
یوسفی اضافه کرد: در خصوص لندفیلهای شهرستانهای دلیجان، محلات و خمین نیز مقرر شد شوراهای شهر و شهرداریهای آنها، طبق قانون برنامههایی را اجرایی کنند.
وی تصریح کرد: بعد از چندین سال برای احداث لندفیل شهر اراک اعتبارات خوبی تخصیص پیدا کرد که روند ساخت آن در مراحل پایانی است و ظرف یک ماه آینده به بهرهبرداری می رسد.
یوسفی افزود: برای لندفیل شهرداری اراک بیش از ۳۰ میلیارد تومان سرمایهگذاری شده و به لحاظ مهندسی، لندفیل بسیار کاملی است و مورد تایید محیط زیست نیز هست. در کنار این لندفیل، سولهای به وسعت ۱۵۰۰ متر مربع برای پردازش پسماندها ساخته شده است.
مدیرکل محیط زیست استان مرکژی تصریح کرد: برای استفاده از پسماندها در تولید انرژی تجدیدپذیر از مدیرکل این بخش در ساتبا دعوت شد تا در جلسه امروز حضور پیدا کند و طرح مطالعاتی و اطلاعات اولیه ارائه شود تا در نهایت این موضوع را در استان مرکزی به کار بگیریم.
انتهای پیام
نظرات