نبی الله رشنو ۲۲ آبان با اعلام این مطلب در جلسه کارگروه کشاورزی و امنیت غذایی که در استانداری اردبیل برگزار شد، افزود: کلید دستیابی به خودکفایی و استقلال دستیابی به امنیت غذایی است. در دستیابی به امنیت غذایی دو فاکتور اساسی و کلیدی آب و خاک نقش اساسی را بر عهده دارند به همین دلیل می بایست راهکارهایی بکار برده شود تا از هدررفت آب کشاورزی و همچنین فرسایش و از بین رفتن خاک زمینهای کشاورزی پیشگیری شود.
این مقام مسئول افزود: حفاظت از آب و خاک صرفا به عهده وزارت جهاد کشاورزی نیست و همه می بایست دست در دست هم دهند تا این سرمایه گرانبهای ملی را به نسل های آینده منتقل کنند. اصول مصرف صحیح آب و بهره برداری از زمین های کشاورزی می بایست به یک فرهنگ تبدیل شود و همه مردم خود را در حفاظت از آن مسئول بدانند.
رشنو افزود: شرایط مختلف آب و هوایی در کشور حاکم است. جغرافیای ایران اسلامی یک جغرافیای متلاطم است خصوصا ً در استان اردبیل به دلیل برودت هوا و جاری شدن سیل و بارش های نابهنگام و سیل آسای باران و تگرک همه ساله خسارت های هنگفتی را به بخش کشاورزی و تولید کنندگان و بهره بردارن وارد می سازد به همین دلیل هم هست که می بایست قبل از رخداد هرحادثه ناگواری عملیات پیشگیرانه از قبل اندیشیده شود تا بهنگام حادثه دچار شوک و اضطراب و بی برنامگی نشویم.
مدیر کل مدیریت بحران و پدافند غیر عامل وزارت جهاد کشاورزی در ادامه سخنان خود افزود: ایران اسلامی مستقلترین کشور در عرصه سیاست های بین المللی است و با اتکاء به توان داخلی در واردات بسیاری از محصولات استراتژیک و مهم وابسته به بیگانگان نیست با وجود این میبایست از تمامی ظرفیت ها و توان داخلی برای رسیدن به خودکفایی و قطع وابستگی به بیگانگان تلاش کرد.
این مقام مسئول در بخش دیگر سخنان خود گفت: محور مقاومت استخوان لای زخم دشمنان اسلام شده است. دشمن چون قدرت رویارویی با محور مقاومت را ندارد سعی میکند از دیگر جهات و نقطه ضعفهایی که در تولید و امنیت غذایی داریم ضربه وارد سازد دشمنی مثل آمریکا که ۴۵ درصد چرخه اقتصادی دنیا را در دست دارد غافل از این است که مردم فهیم و توانمند ایران اسلامی با هوش و درایت و برنامه ریزی اصولی در پدافند غیرعامل برای هرمشکلی یک راه حل اساسی و کلیدی دارد.
رشنو ادامه داد: امروزه ایران اسلامی در حوزه امنیت غذایی جزو یکی از مستقلترین کشورهای دنیا محسوب می شود. اقتصاد در کشورمان نیازمند ساماندهی است و میبایست با پدیده گرانی در حوزه امنیت غذایی بشدت برخورد شود تا همه مردم توان خرید مایحتاج ضروری خود را داشته باشند. فرصت ها و ظرفیت های بالقوه ای برای باورکردن اقتصاد کشور وجود دارد. فرصت ها و راهکارهای کشف نشده بسیار زیادی برای ساماندهی اقتصاد کشور وجود دارد. نباید این برداشت غلط در ذهن و فکر مسئولین و دست اندرکاران باشد که برای انجام هرکاری می بایست منابع مالی و بودجه اختصاص داده شود.
انتهای پیام
نظرات