علی ابراهیمی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به تصمیم دولت برای توقف مازوت سوزی در نیروگاه شازند و چندین نیروگاه دیگر در سطح کشور، بیان کرد: واقعیت این است که سوخت مازوتی که در کشور ما مورد استفاده قرار می گیرد، بر اساس شنیده ها درصد گوگرد بالاتری داشته و هرجا که مورد استفاده قرار می گیرد، مواد سمی شیمیایی بیشتری را تولید می کند. به همین خاطر تصمیم دولت برای توقف مازوت سوزی در نیروگاه هایی که در نزدیک شهرها هستند، یک تصمیم کاملا منطقی و به جایی است. مازوت سوزی به طور مستقیم با سلامت مردم در ارتباط است.
ناترازی برق واقعیت امروز کشور است
وی در ادامه اظهار کرد: به نوعی میتوان گفت این تصمیم علی رغم اینکه منجر به کاهش تولید برق در کشور می شود، اما از جنبه سلامت و حفظ جان هموطنان یک اقدام کاملا منطقی و ارزشمند است. ما تقریبا زیر 20 نیروگاه حرارتی در سطح کشور داریم که از مازوت استفاده می کنند. به شکلی میتوان گفت که ما به شکل کلی با ناترازی تولید برق مواجه هستیم و توان تولید برق ما برای نیاز کشور کافی نیست. حتی اگر مازوت سوزی هم محدود نمی شد، توان تولید برق ما برای نیاز کشور کافی نبود.
سلامت مردم در اولویت بالاتری نسبت به رفاه است
نماینده مردم شازند در مجلس دهم، تصریح کرد: از سال های گذشته بر توسعه نیروگاه ها تاکید شده است. باید از سال های قبل در این زمینه سرمایه گذاری می شد. اما متاسفانه توجه کافی به این حوزه نشده است. به طور کلی قطع مازوت سوزی در نیروگاه یک اقدام کاملا ضروری بود. سلامت مردم نسبت به رفاه مردم در اولویت بالاتری قرار دارد. ما نباید سلامت مردم را به خطر بیاندازیم. در اینکه ما باید نیروگاه های خود را توسعه داده و کشور را از این ناترازی نجات دهیم، شکی نیست.
وی در ادامه تاکید کرد: مصرف برق یکی از نیازهای ضروری مردم است. تکنولوژی های مورد استفاده مردم نیز به برق گره خورده است. باید هرچه سریع تر یک فکر اساسی برای رفع ناترازی برق شود. اما در مجموع توقف مازوت سوزی در نیروگاههای مجاور شهرها یکی از کارهای پسندیده دولت چهاردهم است.
انتهای پیام
نظرات