• چهارشنبه / ۲۳ آبان ۱۴۰۳ / ۱۵:۴۵
  • دسته‌بندی: هوش مصنوعی
  • کد خبر: 1403082317480
  • خبرنگار : 71271

معاون توانمندسازی زیست بوم سازمان ملی هوش مصنوعی:

وظیفه ما در سازمان ملی هوش مصنوعی، تسهیل‌گری است

وظیفه ما در سازمان ملی هوش مصنوعی، تسهیل‌گری است

معاون توانمندسازی زیست بوم سازمان ملی هوش مصنوعی با بیان این که ابر نفت زیرساخت متمرکز مبتنی بر هوش مصنوعی نیاز دارد، گفت: وظیفه ما در سازمان ملی هوش مصنوعی، تسهیل گری است و نباید دنبال راهکاری از بیرون از صنعت باشیم. 

به گزارش ایسنا، دکتر  علیرضا  قشقاوی، معاون توانمندسازی زیست بوم سازمان ملی هوش مصنوعی در  رویداد ملی صنعت فرآورده‌های نفت، گاز و پتروشیمی که با محورهای(امیدآفرینی، توانمندسازی و مدیران ارزش آفرین) که در مرکز همایش‌های صداوسیما برگزار شد، گفت: هوش مصنوعی تمدن جدیدی را پایه ریزی می‌کند و در ۱۰ یا ۲۰سال آینده در دنیایی زندگی خواهیم کرد که ابعاد مختلف زندگی بشری و همه چیز را دستخوش تحول اساسی خواهد کرد.

وی گفت: مقام‌معظم رهبری تاکید دارند که در مساله‌ هوش مصنوعی باید حداقل به ۱۰ کشور اول دنیا در این مسئله برسیم و هر ملتی که امروز در زمینه‌ این دانش‌های جدید عقب بیفتد، سرنوشتش، سرنوشت آن ملت‌هایی است که در آغاز انقلاب صنعتی عقب افتادند و مستعمره، فقیر و ذلیل شدند.

قشقاوی گفت : معظم له نسبت هوش مصنوعی با بقیه فناوری ها مثل مقایسه واگن و لوکوموتیو دانستند که هر فناوری را می‌توان یک واگن تصور کرد و لوکوموتیو را هوش مصنوعی .

معاون توانمندسازی زیست بوم سازمان ملی هوش مصنوعی   که در رویداد ملی صنعت فراورده های نفت، گاز و پتروشیمی که با محورهای(امید آفرینی ، توانمندی سازی و مدیران ارزش آفرین ) که در مرکز همایش های صداوسیما برگزار شد با بیان اینکه مهم‌تربن اثر  هوش مصنوعی بر کسب و کارها ، افزایش بهره وری و کاهش قیمت تمام شده محصولات خواهد بود گفت: این باعث شده که پیش بینی ها حاکی از رشد دو برابری تولید ناخالص داخلی کشورهای صنعتی در ۵تا ۱۰سال آینده دارد .

قشقاوی تاکید کرد: ما در صنایع مختلف سر دو راهی قرار گرفته ایم که یا مسلط به ابزارهای هوش مصنوعی خواهیم شد و اگر آماده نباشیم وقتی موج فراگیر هوش مصنوعی بیاید محکوم به دنباله روی دیگران خواهیم بود.

وی تحول دیجیتالی را مقدمه ورود به دوره هوش مصنوعی دانست و افزود: ما با فقر داده مواجه هستیم و باید معماری منسجم داده داشته باشیم و در واقع یک انبار یا دریاچه داده منسجم داشته باشیم. 

وی در عین حال با اشاره به موضوع ابر نفت بیان کرد: یکی از موضوعات مطروحه بحث اَبرِ نفت است. اما این امر زیرساخت متمرکزی برای توسعه مدل‌های هوش مصنوعی لازم دارد و بازار بزرگی در انتظار است.

وی تاکید کرد: وظیفه ما در سازمان ملی هوش مصنوعی ، تسهیل گری است و نباید  دنبال راهکاری از بیرون از صنعت باشیم. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha