• سه‌شنبه / ۲۹ آبان ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۲
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1403082921208
  • خبرنگار : 50976

نشانی گرمخانه‌های شیراز برای افراد در راه مانده/ معتادین سهمی از گرمخانه‌ها ندارند

نشانی گرمخانه‌های شیراز برای افراد در راه مانده/ معتادین سهمی از گرمخانه‌ها ندارند
عکس تزیینی است

ایسنا/فارس مدیر اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی شهرداری شیراز نشانی گرم‌خانه‌های شهرداری برای اقامت شبانه افراد در راه مانده اعلام کرد و گفت: معتادین متجاهر سهمی از این گرمخانه‌ها ندارند.

گرمخانه به افراد بی‌خانمان، کارتن خواب و آسیب‌دیدگان اجتماع، پناهگاه و غذای رایگان می‌دهد که هزینه‌های آن از راه خیرین و کمک‌های شهرداری یا خدمات گروه‌های اجتماعی تأمین می‌شود.

با سرد شدن هوا ضرورت گرم‌خانه‌ها پیش از پیش به چشم می‌خورد. آمدن فصل سرما ضرورت سامان‌بخشی به وضعیت افراد بی‌خانمان را یادآوری می‌کند؛ آن‌هایی که مجبورند شب‌های سرد و بارانی را در فضایی نامناسب بگذرانند و خطر را به جان بخرند.

بر همین اساس گفت‌وگویی با مدیر اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی شیراز انجام شد که در ادامه می‌خوانیم.

علی پولادیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا از خدمات‌دهی ۲ گرمخانه در بلوار مدرس، بعد از فضل‌آباد، نرسیده به پل غدیر طبقه فوقانی ساختمان «سادا» گرمخانه‌ای مجهز با امکانات کامل مخصوص بانوان است، یک گرمخانه دیگر پشت دارالرحمه، جنب نظام پزشکی سابق، گرمخانه «نصر» ویژه آقایان با تجهیزات کامل و ظرفیت ۱۰۰ تخت خبر داد و اظهار کرد: این گرمخانه‌ها در فصول سرد سال ( آذر، دی، بهمن و اسفند) ویژه هم‌وطنان، شهروندان و افراد در راه‌مانده است که به صورت ۲۴ ساعته ارائه خدمت می‌کنند.

وی با بیان اینکه گرمخانه ویژه معتادین متجاهر نیست، بیان کرد: معتادین متجاهر باید به کمپ‌ ماده ۱۶ و کمپ ترک اعتیاد مراجعه کنند.

پولادین یکی از مهم‌ترین نکاتی را که در گرمخانه به آن توجه می‌شود عدم استفاده از دخانیات دانست و گفت: گرمخانه محل استراحت افراد در راه مانده است و استفاده از دخانیات در این مکان ممنوعیت دارد.

وی با بیان اینکه امکانات و تجهیزات گرمخانه‌ها نسبت به سال‌های گذشته بیشتر شده است، اظهار کرد: امسال تمام تخت‌ها، تشک‌ها و همه روکش‌ها نو شده و چند حمام جدید به گرمخانه‌ها افزوده شده است‌.

مدیر اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب‌دیدگان اجتماعی شیراز تصریح کرد: این گرمخانه‌ها به افرادی که مردم معرفی می‌کنند، افرادی که از طریق سامانه ۱۳۷ شهرداری شیراز معرفی می‌شوند و یا از طریق گشت واحد فوریت‌های اجتماعی اداره پیشگیری و ساماندهی آسیب‌های اجتماعی و حتی افرادی که خود معرف هستند به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت پذیرش می‌شوند.

پولادیان با بیان اینکه برخی افراد معنای گرمخانه را اشتباه برداشت می‌کنند، گفت: این مکان محل استراحت معتادین، استراحتگاه دائمی و جایگاهی برای استعمال دخانیات نیست، بلکه گرمخانه‌ها در فصول سرد سال به صورت موقت برای یک یا دو شب قابل استفاده است‌.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۳-۰۸-۳۰ ۰۰:۰۴

خدا خیرشون بده. دست هر بنده ی ضعیفی که بگیری پر از مهربانی است...

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۳۰ ۱۵:۲۶

مردم عادی یا مسافرینی که جا ندارن یا حتی هزینه یه شب اقامت هم ندارن نمیتونن بمونن ؟

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۳۰ ۱۶:۱۸

معتادین هم زیر نظر مشاورین وروانپزشکان مجرب درمان کنید انها هم ازاین اب وخاک هستند یه معتاد بیمار هست وباید بهشون کمک بشه....

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۳۰ ۱۶:۴۶

👏

avatar
۱۴۰۳-۰۸-۳۰ ۱۶:۳۲

الان معتادین از کجا آمده اند که به آنها جا نمیدین. عدالت اجتماعی کجاست امیدوارم باعث وبانی این اوضاع را در بند ببینم.معتادان محتاج ترین هستند زيرا به این دليل کسي نه کار بهشون میده