«جلال علمدار» در این رابطه گفت: از ابتدای امسال تاکنون برای آبرسانی سیار به ۳۶۵ روستای استان با جمعیت ۸۳ هزار نفر، بیش از ۲۴۰ میلیارد ریال هزینه شده است.
وی به ضرورت تامین آب سالم و بهداشتی برای روستائیان اشاره کرد و افزود: به دلیل محدودیت شدید دسترسی به منابع تامین آب پایدار ناشی از خشکسالیهای پیدرپی و اهمیت رفاه روستائیان، در برخی مناطق روستایی سالهای متوالی است که از طریق آبرسانی سیار آب آشامیدنی آنها تامین میشود.
مدیر عامل آبفا یزد با بیان این که آبرسانی سیار با رویکرد تامین آب آشامیدنی مورد نیاز روستاییان انجام می شود، افزود: در برخی از روستاهای استان به دلیل مشکلات کیفی ناشی از شوری آب آشامیدنی و در برخی دیگر به دلیل منابع آبی محدودی که در اختیار دارند، کفایت تامین آب شرب را نداشته و به منظور جبران کمبود، آبرسانی به صورت سیار انجام میشود.
وی حجم آب توزیعشده از ابتدای امسال را بیش از ۹۰ هزار متر مکعب عنوان کرد و ادامه داد: این آبرسانی با بهرهگیری از ناوگان آبرسانی سیار شرکت و استفاده از ۱۴ دستگاه خودرو اختصاصی تانکر آبرسانی سیار با بیش از هفت هزار و ۶۰۰ سرویس در مناطق روستایی استان انجام شدهاست.
علمدار تصریح کرد: در برخی از روستاهای شهرستانهای استان از جمله اردکان، میبد، تفت و اشکذر به ویژه هنگام قطع آب انتقالی که دسترسی به منابع آب با کیفیت بسیار محدود میشود، به ناچار از طریق آبرسانی سیار، تامین آب آشامیدنی با کیفیت مطلوب صورت میگیرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی آبفا یزد، مجموع هزینههای آبرسانی سیار در سال گذشته با حجم ۱۷۰ هزار متر مکعب بالغ بر ۴۱۰ میلیارد ریال بوده است.
انتهای پیام
نظرات