• شنبه / ۱۷ آذر ۱۴۰۳ / ۱۲:۵۷
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1403091711945
  • خبرنگار : 71660

اذعان تروریست‌های سوری به دوستی با رژیم صهیونیستی

اذعان تروریست‌های سوری به دوستی با رژیم صهیونیستی

یکی از سرکرده‌های «ارتش آزاد سوریه» در مصاحبه با روزنامه اسرائیلی اذعان کرد تروریست‌های تکفیری با رژیم صهیونیستی دوست هستند و با هیچ‌کسی جز دولت بشار اسد، حزب‌الله لبنان و ایران دشمنی ندارند.

به گزارش ایسنا، تروریست‌های تکفیری طی روزهای اخیر پس از چند سال مجددا حملات خود را در شهر حلب سوریه و مناطقی از غرب و شمال غرب این کشور آغاز کرده‌اند تا ضمن ایجاد تنش و ناامنی در این منطقه، دولت سوریه را نیز تضعیف کنند. همچنین گفته شده این تروریست‌ها با حمایت‌ آمریکا و رژیم صهیونیستی دست به تحرکات جدید زده‌اند.

یکی از سرکرده‌های «ارتش آزاد سوریه» به شرط آنکه نامش فاش نشود در مصاحبه‌ای با روزنامه تایمز رژیم صهیونیستی به دوستی خود با این رژیم اذعان کرد و دولت بشار اسد، رئیس‌جمهور سوریه، حزب‌الله لبنان و ایران را «دشمنان» خود نامید.

او گفت: «آنچه که اسرائیل علیه حزب‌الله در لبنان انجام داد به ما کمک بزرگی کرد. ما از ایجاد رابطه دوستی با همه در منطقه از جمله اسرائیل حمایت می‌کنیم و دشمنانی بجز رژیم اسد، حزب‌الله و ایران نداریم.»

این سرکرده که ظاهرا در اوایل دهه ۶۰ زندگی خود به سر می‌برد، موافقت کرد به شرط عدم افشای نامش با این رسانه صهیونیستی مصاحبه کند و به اهداف و چشم‌انداز خود برای آینده سوریه و روابط با رژیم صهیونیستی بپردازد.

به دنبال صلح کامل با اسرائیل و کمک آمریکا هستیم

این سرکرده «ارتش آزاد سوریه» در رابطه با اینکه آیا تروریست‌های سوری با مقامات صهیونیستی در تماس بوده یا خیر، پاسخی نداد و گفت: «من فقط خواهم گفت که ما از اسرائیل به دلیل حملاتش به حزب‌الله و زیرساخت‌های ایران در سوریه سپاسگزار هستیم و امیدواریم که اسرائیل پس از سقوط اسد، در باغ سوریه گلی بکارد و از مردم سوریه به نفع منطقه حمایت کند. نه بشار اسد و نه ایرانی‌ها، بلکه این شهروندان سوری هستند که در مرزهای اسرائیل باقی خواهند ماند.»

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا رژیم صهیونیستی باید حمایت مادی از تروریست‌ها کند، عنوان کرد: «ما به اندازه کافی نیرو در میدان داریم. آنچه ما از اسرائیل می‌خواهیم یک موضع سیاسی روشن علیه رژیم اسد است (یعنی حمایت از شورشیان). ما به یک سیگنال سیاسی جهت اعتمادسازی با مردم سوریه نیاز داریم. اسرائیل نباید عقب بنشیند و تماشا کند و باید فکر کند که این اقدام تاثیرگذار نخواهد بود.»

این سرکرده در ادامه این پاسخ ادعا کرد: «ایران در حال حاضر نیروهایی را از عراق در حمایت از اسد اعزام می‌کند. ما با هرگونه رقیب با تمام توانمندی‌های خود مقابله خواهیم کرد اما اسرائیلی‌ها باید آگاه باشند که این نیروها فقط علیه ما نمی‌آیند، بلکه علیه شما نیز هستند. اسرائیل باید حمله به نیروهایی که توسط ایران حمایت می‌شوند را بررسی کند. ما تلاش می‌کنیم راه آنها را در جاده‌ها مسدود کنیم اما اسرائیل هم به نوبه خود باید اقدامی انجام دهد.»

این فرد در ادامه این مصاحبه در پاسخ به سوالی در رابطه با «روابط آتی سوریه و اسرائیل در صورت سقوط دولت بشار اسد» مدعی شد: «ما به دنبال صلح کامل با اسرائیل خواهیم بود و در کنار همسایه‌های خود زندگی خواهیم کرد. از زمان آغاز جنگ داخلی سوریه، هیچ نظر انتقادی علیه اسرائیل انجام نداده‌ایم؛ برخلاف حزب‌الله که هدفش آزادی قدس و بلندی‌های جولان است که اسرائیل در جریان جنگ ۶ روزه در سال ۱۹۶۷ از سوریه تصرف کرد. تنها تمرکز ما خلاص شدن از دست اسد و شبه‌نظامیان ایرانی است. امیدواریم که ما با هم همزیستی کرده و شاید با کمک اسرائیل و آمریکا برای بازسازی، این منطقه را از حالت جنگ به وضعیت پیشرفت اقتصادی تبدیل کنیم. ما آن را در مسیری متفاوت از ایران و حزب‌الله خواهیم برد.»

او ادعا کرد: «روزی که اسد سقوط کند، تجزیه سوریه را معکوس خواهیم کرد و کشور سوریه را به کشوری دموکراتیک تبدیل خواهیم کرد.»

از ترکیه دستور نمی‌گیریم

این سرکرده‌ «ارتش آزاد سوریه» در این مصاحبه با اشاره به نقش و روابطش با ترکیه مدعی شد: «ما (ارتش آزاد سوریه) با ترکیه متحد نیستیم و با کردها نمی‌جنگیم. تنها متحدان ما مردم سوریه هستند. ما با ترک‌ها روابط خوبی داریم اما از آنها دستور نمی‌گیریم. ما مستقل هستیم.»

وی افزود: «ما کردها را جز تمام‌عیار جامعه سوریه می‌دانیم و برای همیشه در کنار آنها زندگی کرده‌ایم. با این حال، ۲ نقطه اختلاف بین ما و آنها وجود دارد؛ ما با طرح آنها برای جدایی از سوریه و تکه‌تکه کردن آن با ایجاد کشورشان موافقت نمی‌کنیم و با اتکای آنها به حمایت خارجی یعنی ایالات متحده موافق نیستیم.»

این سرکرده سوری همچنین گفت: «ما می‌دانیم که کردها با اسرائیل روابط دارند و اسرائیل به کردها اهمیت می‌دهد. وقتی سوریه آزاد شد، حقوق شهروندی آنها رعایت خواهد شد و ما حاضریم پشت میز بنشینیم و با آنها توافق نهایی کنیم. اگر اسرائیل بخواهد، می‌تواند ناظر مذاکرات باشد.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha