به گزارش ایسنا، در حالی که جنایات نسلکشی و پاکسازی قومی علیه فلسطینیان توسط رژیم صهیونیستی بیش از یک سال است که ادامه دارد، دهها نفر از شهروندان تونس در مرکز پایتخت این کشور در حمایت از مردم غزه و به مناسبت سالگرد ترور «محمد الزواری» مهندس تونسی عضو گردانهای القسام راهپیمایی کردند.
به نقل از خبرگزاری آناتولی، «مراد الیعقوبی» عضو «انجمن انصار فلسطین» در تونس گفت: این تجمع هفتگی که توسط انجمن برگزار میشود، نشاندهنده تعهد تونسیهای آزاد و بزرگداشت یاد الزواری است که افتخاری برای عربها و به طوری کلی بشریت است.
الیعقوبی به آناتولی افزود: الزواری مهندسی بود که زندگیاش را به اختراعات اختصاص داد و بزرگترین هدیهاش به مقاومت، پهپادهایی بود که دشمن را به درد میآورد.
او تأکید کرد برخلاف شهرکنشینان صهیونیستی که از دورترین نقاط برای اشغال سرزمین دیگران آمدهاند، مقاومت ریشهدار است و بیگانه نیست.
الزواری، مهندس هوانوردی، در سن ۴۹ سالگی در ۱۵ دسامبر ۲۰۱۶ در مقابل خانهاش در جنوب تونس در حالی که آماده سوار شدن به خودرویش بود، ترور شد.
پس از ترور او، جنبش حماس در بیانیهای تأیید کرد که الزواری به شاخه نظامی آن گردانهای القسام تعلق داشته و بر پروژه توسعه پهپادهایی به نام «أبابیل۱» نظارت داشته است.
جنبش حماس، سرویس اطلاعاتی رژیم صهیونیستی(موساد) را به ترور الزواری متهم و تهدید کرد که انتقام او را خواهد گرفت.
الزواری در زمان ترور، در حال کار بر روی پروژه دکتری خود یعنی ساخت زیردریایی کنترل از راه دور بود.
همچنین در چند شهر مراکش در حمایت از غزه، محکومیت تجاوز رژیم صهیونیستی به این باریکه و مخالفت با عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی هزاران مراکشی تظاهرات کردند.
تظاهرات مراکشیها در حمایت از فلسطین با شعار «غزه یک امانت و عادیسازی روابط یک خیانت است»، وارد هفته ۶۲ خود شد و تظاهرکنندگان حملات مداوم اشغالگران به غیرنظامیان فلسطینی را محکوم کردند و از ناتوانی جامعه بینالمللی در متوقف کردن این تجاوزات به شدت انتقاد کردند.
تظاهرکنندگان مراکشی شعارهایی در حمایت از فلسطین و غزه از جمله «درود مراکش به فلسطین آزاد»، «فلسطین برای آزادگان»، و «عادیسازی روابط یک ننگ است» سر دادند و پلاکاردهایی با نوشته «فلسطین یک امانت است و عادیسازی روابط یک خیانت» و «ما با غزه هستیم، ما با فلسطین هستیم» در دست داشتند.
در همین حال حامیان فلسطین فعالیتهای اعتراضی خود را در سراسر جهان ادامه دادند و این تجمعات و تظاهرات نشاندهنده میزان همبستگی بینالمللی با مسئله فلسطین و دعوت برای تحقق عدالت و پایان اشغالگری است.
در برلین، پایتخت آلمان هم در چارچوب تلاشهای جهانی برای برجستهسازی جنایات مرتکب شده علیه فلسطینیان و محکومیت تلاشهای برای یهودیسازی مسجدالاقصی، کنسرتی برای ابراز همبستگی با مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری تحت شعار «جنگ نسلکشی را متوقف کنید» برگزار شد.
در خیابانهای مانهایم آلمان، تظاهراتی گسترده برگزار شد که در آن شرکتکنندگان خواستار دستگیری «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی و همکارانش به جرم جنایات علیه فلسطینیان شدند. معترضان حملات رژیم صهیونیستی را محکوم کردند و خواستار محاکمه بینالمللی جنایتکاران و پایان اشغالگری شدند.
در انگلیس هم تعدادی از جامعه محلی در منطقه تایمزاید این کشور، در محکومیت نسلکشی رژیم صهیونیستی در غزه تجمع اعتراضی برگزار کردند. شرکتکنندگان پلاکاردهایی در دست داشتند و شعارهایی سر دادند که خواهان پایان دادن به خشونت علیه فلسطینیان بود و همدردی خود را با قربانیان ابراز کرده و خواستار عدالت شدند.
در شهر لاهه هلند نیز تجمع اعتراضی توسط گروههای طرفدار فلسطین برگزار شد و فعالان خواستار پایان دادن به تجاوزات رژیم صهیونیستی شدند.
در شهر اولدهام انگلیس، با وجود سرمای شدید، تجمعاتی پرشور برای حمایت از فلسطینیان برگزار شد. تظاهرکنندگان با حمل پلاکاردهایی خواستار پایان دادن به اشغالگری رژیم صهیونیستی شدند و بر حق مردم فلسطین برای زندگی با عزت و صلح تأکید کردند.
در نیویورک نیز به مناسبت روز جهانی منع نسلکشی، فعالان یهودی و دانشجویان طرفدار فلسطین راهپیمایی گستردهای را در نیویورک سازماندهی کردند. این راهپیمایی از مقر سازمان ملل آغاز شد و به دانشگاه کلمبیا رسید. شرکتکنندگان خواستار اقدام فوری بینالمللی برای توقف جنایات رژیم صهیونیستی شدند.
در شهر مونترال کانادا نیز تظاهرات عظیمی برای حمایت از مردم فلسطین برگزار شد. شرکتکنندگان پرچمهای فلسطینی را بالا بردند، شعارهایی در حمایت از عدالت و پایان اشغال سر دادند و بر اهمیت همبستگی بینالمللی جهت تحقق صلح برای فلسطینیان تأکید کردند.
در یمن نیز تظاهراتی در حمایت از فلسطین در شهرهای مأرب و تعز برگزار شد. شرکتکنندگان حمایت خود را از مردم فلسطین و اعتراض به تجاوزات رژیم صهیونیستی اعلام کردند.
رژیم صهیونیستی از هفت اکتبر ۲۰۲۳، با حمایت ایالات متحده، در غزه قتلعامی مرتکب شده که بیش از ۱۵۱ هزار شهید و زخمی به جا گذاشته که اکثر آنها کودک و زن هستند و در کنار ویرانی عظیم و قحطی که جان دهها کودک و سالمند را گرفته است، بیش از ۱۱ هزار فلسطینی نیز ناپدید شدهاند.
رژیم صهیونیستی به جنایات خود ادامه میدهد و 2 حکم بازداشت بینالمللی را که دیوان کیفری بینالمللی ۲۱ نوامبر علیه بنیامین نتانیاهو و «یوآو گالانت» وزیر سابق جنگ به اتهام ارتکاب جنایات جنگی و جنایات علیه بشریت در مورد فلسطینیان در غزه صادر کرده، نادیده میگیرد.
انتهای پیام
نظرات