سید محمدرضا هاشمی استاندار خراسان جنوبی صبح امروز سهشنبه ۴ دی در شورای اطلاع رسانی استان با بیان اینکه مقام معظم رهبری در حوزه اطلاع رسانی تاکیدات ویژه دارند، گفت: در بحث مبارزه با مواد مخدر از واژه جهاد اکبر و در بحث رسانه از واژه جهاد تبیین یاد کردهاند.
وی افزود: دشمن کارهای نکرده را برجسته و کارهای انجام شده را سرپوش میگذارد و هر کجا ضربه خوردیم بخاطر غفلت مسئولان بوده است.
استاندار خراسان جنوبی شورای اطلاع رسانی را ستاد فرماندهی جهاد تبیین دانست و گفت: شورای اطلاعرسانی سه وظیفه سیاستگذاری، برنامهریزی و هماهنگی در زمینه اطلاعرسانی برنامهها، فعالیتها و اقدامات نظام و دولت را بر دوش دارد و باید تصمیمات کلان و تأثیرگذار بگیرد.
وی با اشاره به اینکه در خط مقدم جهاد تبیین هستیم، گفت: امید آفرینی، اطمینان آفرینی و جلب اطمینان مردم با حرف نمیشود و باید امور انجام شده را به اطلاع مردم برسانیم، ما خادم مردم هستیم و مردم صاحبان اصلی انقلاب هستند.
هاشمی ادامه داد: در بحث اطلاع رسانی غفلت کردیم در بحث روشنگری میتوانستسم بهتر کار انجام دهیم قبل از هر مساله مدیران باید توجیه شوند و در شورای اطلاعرسانی باید مطالبهگری از مدیران کل شود.
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اینکه این شورا، بازوی توانمند استاندار در انعکاس اخبار باشد، افزود: پیگیری تکمیل پروژه راهآهن استان با دستور ویژه رئیس جمهور به رئیس سازمان برنامه و بودجه، بازگشایی بازارچه دوکوهانه تا یکماه آینده، تکمیل پاویون فرودگاه بیرجند با اعتبار ۲۰۰ میلیارد تومان و پیگیری پروژه انتقال آب در ادامه سیاست های کاری انجام شده است.
هاشمی با بیان اینکه خانه مطبوعات در بحث اطلاع رسانی کمک کند، گفت: تقویت روابط عمومی دستگاههای اجرایی و انتخاب زبدهترین، پختهترین و فعالترین فرد یک دستگاه اجرایی در این پست را مورد تاکید است.
هاشمی ادامه داد: خبرنگاران در جلسات کاری و بازدیدها همراهاستاندار باشند و دوره سواد رسانهای برای دستگاهها و مدیران گذاشته شود.
علی فرخنده مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی نیز گفت: از سال ۱۴۰۱ شورای اطلاعرسانی با هدف سیاستگذاری، برنامهریزی و اِطلاع رسانی برنامههای دولت در مناسبتهای مختلف برگزار شده است.
وی با تاکید بر اینکه دستگاههای اجرایی مکلف به ارایه پیوست رسانهای و الزامات اجرایی آن به دبیرخانه شورای اطلاعرسانی هستند، افزود: در سال جاری بخشی از دستگاهها در اجرای بند چ عقب هستند که امید است با توجه به تحقق این مهم در سال گذشته، امسال نیز محقق شود.
سجاد رضایی مسئول بسیج رسانه خراسان جنوبی هم گفت: با توجه به اتفاقات اخیر منطقه، اهمیت رسانه و لزوم توجه به جایگاه آن چندین برابر است.
وی با اشاره به اینکه در بحث سوژه یابی و همچنین عملیات رسانهای با مشکلاتی در استان مواجه هستیم، افزود: در حوزه ادارات دستاوردها و رویکردهای بسیار خوبی را شاهد هستیم اما در اختیار رسانهها قرار نمیگیرد که نیاز است که با برنامهریزی نسبت به دریافت سوژهها اقدام شود.
وی پیشنهاد کرد: ذیل شورای اطلاع رسانی استان یک قرارگاه رسانهای تشکیل شود تا این مطالبات پیگیری شود.
زینب رمضانی، نماینده خبرنگاران در شورای اطلاع رسانی خراسان جنوبی نیز با طرح این سوال که از استاندار «برنامه جنابعالی برای تقویت ارتباط با خبرنگاران و بهبود اطلاع رسانی عمومی در استان چیست؟» گفت: تمامی رسانه های استان به دنبال همکاری نزدیک و صادقانه در انعکاس عملکرد و خدمات دولت با هدف امیدآفرینی هستند.
وی تشکیل یک تیم رسانه ای به منظور ارتباط با رسانه ها و خبرنگاران، برگزاری جلسات منظم با خبرنگاران با هدف ارائه گزارش عملکرد و شنیدن دغدغه های فعالان این حوزه، ارائه اطلاعات دقیق، شفاف و به موقع به رسانه ها برای جلوگیری از گمانه زنی ها و انتشار اخبار نادرست را مورد تاکید قرار داد و گفت: تعامل دوطرفه با رسانه ها با برگزاری نشست ها و میزگردهای خبری و توجه به عدالت در همکاری با رسانه ها برای جلوگیری از تبعیض از دیگر مطالبات است.
رمضانی بر برگزاری کارگاه سواد رسانه ویژه مدیران و روابط عمومی ها با هدف تعامل موثر و شکل دهی افکار عمومی تاکید کرد و افزود: گاهی مشاهده می شود که برخی مدیران و روابط عمومی ها در تعامل با رسانه ها دچار سوء تفاهم یا ضعف در انتقال پیام می شوند که این موضوع به دلیل عدم آشنایی کافی با اصول و مهارت های ارتباط رسانه ای است که در این راستا انتخاب مشاور رسانه ای و حضور در کارگاه سواد رسانه بسیار موثر است.
وی از استاندار خراسان جنوبی دعوت کرد ضمن بازدید از مجموعه خانه مطبوعات، بسیج رسانه، سراج، از خبرگزاری ها، پایگاه های خبری و روزنامه های استان دیدن کند.
انتهای پیام
نظرات