به گزارش ایسنا، علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس جمهور - امروز سهشنبه (۴ دی ماه) در اختتامیه نخستین جشنواره اعطای نشان نیکوکاری که در هتل ارم برگزار شد با بیان اینکه این مراسم تقدیر از افراد نیست در واقع این منش و روش و سبک زندگی است که تندیس می گیرد، اظهار کرد: هر کدام از امور خیر که صورت گرفته داستانی دارد. وقف فقط وقف اموال نیست، هر کار خیر اثر فردی روی خودمان و گروه هدف دارد. وقف و امور خیریه آثار اجتماعی قوی در پیشگیری از اعتیاد تا حمایت از فقرا و زنان سرپرست خانواده و ... دارد.
وی گفت: وقف و امور خیریه سابقه طولانی دارد، اما هیچ دورهای مثل امروز نیازمند این حوزه نبوده ایم. جنگ یک تجاوز بود که همگان را به دفع تجاوز واداشته بود، اما امروز مسائل، پیچیدگیهایی دارد که بیش از هر دوره به همدلی جامعه و خیران نیاز داریم.
ربیعی عنوان کرد: در سنتهای دیرینه افرادی بوده که سایه سار بوده اند امروز درد ما مهاجرتها نیست درد فردگرایی است. به نظر من مساله روح خیر جمعی از اهمیت بسیاری برخوردار است و باید به سمت هر ایرانی یک خیر برویم. باید گستره خیر وسیع تر شود.
وی بیان کرد: اوقاف نهاد میانجی حاکمیت و مردم و مظهر خیر جمعی است. چه خوب که خیریه به اوقاف اضافه شد. ۶ هزار خیریه فعال داریم که می توانند اثربخشی داشته باشند. حدود ۱۱ خیریه در بهزیستی داریم و ۱۵ هزار خیریه در وزارت کشور و ۶ هزار تا در وزارت ورزش وجود دارد.
دستیار اجتماعی رئیس جمهور گفت: در نامه ای تنظیم شده از رئیس جمهور درخواست داشتیم که مرکز ارتقای نهادهای خیریه راه اندازی شود اعم از آموزشی و غیره و برنامه تسهیل گری در دادن مجوزها مد نظر است؛ سیاستها باید حمایتی باشد.
وی افزود: سمن ها را به عنوان میانجی دولت و جامعه می شناسیم. امیدوارم با همت سازمان اوقاف و اهتمامی که در ریاست محترم این سازمان وجود دارد در پایان چهار سال شاهد تعداد بیشتر سمن ها و اثربخشی آنها در جامعه باشیم.
انتهای پیام
نظرات