• سه‌شنبه / ۴ دی ۱۴۰۳ / ۱۷:۲۷
  • دسته‌بندی: انرژی هسته‎‌ای
  • کد خبر: 1403100403102
  • خبرنگار : 71049

معاون اسلامی: دانشگاه‌ها بزرگ‌ترین منبع تامین نیروی انسانی در حوزه فناوری‌های پیشرفته هستند

معاون اسلامی: دانشگاه‌ها بزرگ‌ترین منبع تامین نیروی انسانی در حوزه فناوری‌های پیشرفته هستند

معاون سازمان انرژی اتمی ایران گفت: تامین سلامت انسان‌ها یکی از رسالت‌های مهم سازمان انرژی اتمی است و در این راستا بالا بردن کیفیت محصولات کشاورزی و ارتقاء کیفیت و سلامت تجهیزات پزشکی از طریق پرتودهی و همچنین تامین رادیوداروهای مورد نیاز در تشخیص و درمان انواع سرطان، از جمله برنامه‌های مهم صنعت هسته‌ای کشور به شمار می‌آید.

به گزارش ایسنا، محمد قنادی، معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی سازمان انرژی اتمی ایران در جریان حضور در دانشگاه کاشان با اشاره به نقش برجسته دانشگاه‌های کشور در تامین نیروی انسانی فناوری‌های پیشرفته به‌خصوص در صنعت هسته‌ای، اظهار کرد: دانشگاه‌ها بزرگ‌ترین منبع تامین نیروی انسانی برای  توسعه فناوری‌های پیشرفته هستند که یکی از آنها فناوری هسته‌ای است.

وی ادامه داد: بزرگترین نیاز و اساس فعالیت در فناوری‌های پیشرفته تامین نیروی انسانی متخصص است که دانشگاه‌ها مسئولیت تربیت دانشجویان را برای آینده کشور دارند تا مفید واقع شوند.

معاون سازمان انرژی اتمی در ادامه با اشاره به اینکه در حوزه تامین برق هسته‌ای، رادیوداروها و دیگر بخش‌های صنعت هسته‌ای نیاز مبرم به نیروی انسانی وجود دارد، گفت: در همین راستا برای بهره‌گیری از ظرفیت دانشگاه‌های کشور با امضای تفاهم‌نامه با دانشگاه‌ها، در این مسیر قدم برداشته‌ایم که امروز حضور در دانشگاه کاشان هم در همین زمینه است.

وی افزود: در حوزه ساخت نیروگاه‌های اتمی و هدفگذاری انجام گرفته ما یک برنامه بلندمدت تا افق ۱۴۲۰ را برنامه‌ریزی و در دستور کار داریم. در حال حاضر واحد یک نیروگاه اتمی بوشهر با تولید هزار مگاوات برق در حال فعالیت است.

قنادی با بیان اینکه کار ساخت واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر با قدرت در حال دنبال شدن است، گفت: واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر هرکدام با ظرفیت حدود هزار مگاوات در دست ساخت قرار دارد که امیدواریم طی چند سال آینده به مدار آمده و به تامین برق کشور کمک کنند.

وی افزود: برای افق ۱۴۲۰ طبق سند چشم‌انداز صنعت هسته‌ای کشور رسیدن به تولید ۲۰ هزار مگاوات برق هسته‌ای در نظر گرفته شده است تا از این طریق بتوانیم سهم ۲۰ درصدی در تولید برق کشور داشته باشیم.

قنادی تاکید کرد: علاوه بر واحدهای ۲ و ۳ نیروگاه اتمی بوشهر، در دارخوین استان خوزستان، استان هرمزگان، سواحل مکران و شمال کشور نیز کار ساخت نیروگاه‌های اتمی برای تامین برق مورد نیاز کشور دنبال می‌شود. پرداختن به موضوع امنیت غذایی و سلامت جامعه موضوع بعدی اشاره معاون سازمان انرژی اتمی در حاشیه حضور در دانشگاه کاشان بود که با مهم شمردن این مساله به عنوان یکی از رسالت‌های سازمان انرژی اتمی ایران، تصریح کرد: تامین سلامت انسان‌ها یکی از رسالت‌های مهم سازمان انرژی اتمی ایران به شمار می‌آید.

وی افزود: در این راستا بالا بردن کیفیت محصولات کشاورزی و تامین سلامت تجهیزات پزشکی از طریق پرتودهی و همچنین تامین رادیوداروهای مورد نیاز در تشخیص و درمان انواع سرطان از جمله برنامه‌های صنعت هسته‌ای کشور به سلامت جامعه است. در حال حاضر حدود ۳۰ درصد محصولات کشاورزی کشورمان از بین می‌رود که با راه‌اندازی سامانه‌های پرتودهی در سراسر کشور به دنبال بالا بردن عمر نگهداری این محصولات به عنوان یک وظیفه در سازمان انرژی اتمی هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha