• سه‌شنبه / ۴ دی ۱۴۰۳ / ۲۱:۲۷
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1403100403217
  • خبرنگار : 51017

چالش‌ها و دستاوردهای دانشگاه پیام‌نور اصفهان از نگاه رئیس سابق

چالش‌ها و دستاوردهای دانشگاه پیام‌نور اصفهان از نگاه رئیس سابق

ایسنا/اصفهان رئیس سابق دانشگاه پیام نور استان اصفهان با تأکید بر چالش‌های طرح‌های آمایشی، ساماندهی املاک، افزایش ثبت‌نام دانشجویان، تکمیل پروژه‌های عمرانی و ارتقای درآمدهای غیرشهریه‌ای گفت: تلاش‌های زیادی در استان اصفهان برای حفظ اعتبار دانشگاه پیام نور انجام شده است.

سیدرضا میرمهدی در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر و تکریم و معارفه سرپرست دانشگاه پیام‌نور استان اصفهان که ظهر امروز سوم دی در دانشگاه پیام نور استان اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: در زمان معارفه بنده وضعیت دانشگاه پیام نور بسیار سخت بود و درگیر موضوعاتی همچون بحث طرح‌های آمایشی دانشگاه پیام نور، املاک، واگذاری املاک و تفاهم‌نامه‌ها و اصلاح هرم نیروی انسانی دانشگاه چه در بدنه هیئت علمی چه در قسمت کارکنان بودیم و فشار بسیار سنگینی روی دانشگاه پیام نور به‌ویژه استان اصفهان نسبت به سایر استان‌ها به‌عنوان یکی از استان‌های اثرگذار در بحث طرح‌های آمایشی و  داشتن تعداد بالای مراکز و واحدها، بود.

وی افزود: بحث محدودیت کد رشته‌ها و انتقال نیروها چالش‌هایی بود که در  ماه‌های اول مدیریت بنده به شدت روی بدنه دانشگاه و بنده فشار وارد می‌کرد و باید تصمیم گیری‌های بسیار حساسی انجام می‌شد که دانشگاه، نیروی انسانی و عضو هیئت علمی متضرر نشود  و بتواند با همان سرعت و قدرتی که دانشگاه پیام نور داشت به حرکت خود ادامه دهد.

رئیس سابق دانشگاه پیام نور ادامه داد: در مورد املاک، چالش‌های بزرگی داشتیم، از جمله اینکه تلاش‌های زیادی برای حفظ مرکز اردستان انجام شد تا یک وجب از خاک این مرکز از دست نرود و حتی یک ساختمان آن واگذار و تعطیل نشود، این یکی از چالش‌های بزرگی بود که به لطف خدا از دستور کار سازمان برنامه و استانداری اصفهان خارج شد و نگذاشتیم دانشگاه اردستان با آن حجم از ساختمان و دانشجو به مجمع فرمانداری اردستان واگذار شود، زیرا اعتقادمان بر این بود که دانشگاه پیام نور ملک مازاد ندارد. هر آنچه که وجود دارد استفاده آموزشی و کاربری آموزشی است.

میرمهدی با بیان اینکه واحد خمینی‌شهر، واحدی با حدود ۵۰۰ دانشجو در تفاهم‌نامه دانشگاه فرهنگیان بود، اضافه کرد: با تمام فشارهایی که از بالادستی بر بدنه دانشگاه پیام نور استان اصفهان وارد می‌شد، این اجازه داده نشد و در حال حاضر این واحد نیز فعالیت خود را ادامه می‌دهد.

وی ادامه داد: در مرکز آران و بیدگل ساختمانی به نام فرش‌باف مورد تفاهم‌نامه دانشگاه فرهنگیان قرار گرفته بود که باید واگذار می‌شد، اما با مقاومت‌های استان و مردم منطقه به‌ویژه نماینده شهرستان اجازه واگذاری به دانشگاه فرهنگیان با وجود تفاهم‌نامه‌ای که داشت داده نشد، زیرا آن ساختمان با کمک خیران ساخته شده بود و ما اجازه وقف این ساختمان را در جای دیگر نداریم.

میرمهدی افزود: در بهارستان نیز طی جلسات متعدد اجازه ندادیم که یک سانت از واحد بهارستان و املاک آن از دانشگاه منفک شود.

رییس دانشگاه پیام نور ادامه داد: در بحث آموزشی نیز، سال ۱۴۰۳ با تلاش مجموعه استان توانستیم در  مقطع کارشناسی هفت هزار و ۶۳۵ نفر ثبت‌نام قطعی داشته باشیم که این میزان نسبت به سال قبل هزار و ۱۰۳ نفر بیشتر بود و این یعنی اعتبار و قدرت دانشگاه بالاتر رفته است، همچنین در مقطع کارشناسی ارشد جذب بالای ۶۰ درصد را داشتیم که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش پیدا کرد.

وی افزود: در موضوع‌های عمرانی، ساختمان نیمه تمام غدیر به اتمام رسید و سایت و اتاق اعضای هیئت علمی به این ساختمان منتقل شد که البته دلیل اولویت این امر نیز بحث فرونشست و ناایمن بودن ساختمان قبلی بود.

میرمهدی در مورد ساماندهی املاک دانشگاه گفت: برنامه رونق دانشگاه به سازمان برنامه و استانداری تحویل داده شده و امیدواریم این بسته رونق صرف ۱۸ پروژه ای شود که نیاز به تکمیل دارند.

وی با اشاره به بحث فناوری اطلاعات اذعان کرد: با سازماندهی شبکه اینترنتی دانشگاه نارضایتی سامانه و کلاس‌ها را به حداقل رساندیم، همچنین ۳۰ درصد افزایش بودجه در سال ۱۴۰۳ داشتیم و این افزایش سه برابری را در تنخواه‌های بودجه‌ای مراکز، شاهد هستیم.

وی افزود: در حوزه مالی و درآمدها نیز با افتخار اعلام میکنیم استان اصفهان در درآمدهای غیر شهریه‌ای با تفاوت ۴۰ میلیون تومان رتبه دوم کشوری را دارد و در حوزه آموزشی در جذب دانشجو استان اصفهان رتبه سوم را در مقطع کارشناسی به‌دست آورده است که البته تمام این فعالیت‌ها با لطف خدا و همکاری تمام همکاران اتفاق افتاد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha