به گزارش ایسنا، سید حسن کمالی، مدیر گروه پژوهشی مکانیک سازمان با اعلام این خبر که نمونه تولید شده مشابه داخلی و خارجی ندارد، گفت: این دستگاه با شبیهسازی شرایط واقعی، توانایی تست و ارزیابی دوام و عملکرد لولاها را در طول زمان فراهم میسازد.
وی با اشاره به اینکه دستگاه فعلی برای دو خودرو پژو ۲۰۶ و آریا با نظارت و تأیید ناظران فنی شرکتهای ساپکو(ایران خودرو) و سازه گستر(سایپا) تولید شده است، در خصوص ویژگیهای دستگاه گفت: "امکان تست لولای چند مدل خودرو با قابلیت تغییر وزن و مرکز ثقل در" و "استفاده از سنسورهای پیشرفته برای اندازهگیری دقیق تغییرات و آسیبهای احتمالی" از ویژگیهای این دستگاه به شمار میآید.
کمالی همچنین با اشاره به طراحی و ساخت ماژول اندازهگیری لقی لولای صندوق عقب خودرو، اضافه کرد: این ماژول، ابزاری دقیق برای اندازهگیری لقی لولاهای صندوق عقب خودرو است تا از تطابق آن با استانداردهای طراحی، اطمینان حاصل شود، قابلیت ارائه گزارشهای آنی و دقیق از وضعیت لولاها به شناسایی مشکلات طراحی و ساخت در لولاهای صندوق عقب خودرو کمک میکند.
گفتنی است، این دستگاه به سفارش خودروسازان بزرگ کشور جهت بالا بردن استانداردهای کیفی در خودروهای داخلی و بهبود طراحی و افزایش عمر مفید لولاها، طراحی و در اختیار آنان قرار گرفته است.
لازم به ذکر است، پروژه مذکور توسط گروه پژوهشی مهندسی مکانیک، طراحی و با همکاری گروه اتوماسیون و مرکز فناوریهای ساخت و تولید سازمان، به سرپرستی "دکتر عطیه علی حسینی" تولید و ساخته شد.
انتهای پیام
نظرات