محمدرضا جعفری در رویداد استارتاپی پنلهای خورشیدی که در دانشگاه جامع علمی کاربردی استان برگزار شد، با بیان اینکه برای سالجاری برگزاری ۱۰ رویداد استارتاپی را برنامهریزی کردهایم، اظهار کرد: تاکنون با همکاری مراکز آموزش علمی کاربردی استان، شش رویداد استارتاپی برگزار شده و تا پایان سال چهار رویداد دیگر نیز برگزار میشود.
وی افزود: رویدادهای استارتاپی، قلب تپنده اکوسیستم نوآوری هستند که با برگزاری این رویدادها، ایدههای نوظهور شکل میگیرد و شبکهسازیها تقویت میشود و ارتباط با سرمایهگذاران ایجاد میشود.
وی ادامه داد: رویدادهای استارتاپی عامل رشد و توسعه هستند و یک فرصت بینظیر را برای صاحبان ایده و سرمایهگذاران ایجاد میکند.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان افزود: در دانشگاه جامع علمی کاربردی سه دسته رویداد استارتاپی برگزار میکنیم که دسته اول رویدادهای استارتاپی نیاز محور هستند که برای رفع یک نیاز و یا حل یک مسئله و یا به قصد ارزش آفرینی در یک فرایند و یا یک محصول تعریف میکنیم.
جعفری دسته دوم را رویدادهای استارتاپی زمینه محور عنوان کرد که با فعالیتهای آموزشی و پژوهشی مراکز آموزش علمی کاربردی همسو هستند.
رویدادهای استارتاپی موضوع محور دسته سوم از رویدادهای استارتاپی بودند که رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی لرستان به آن اشاره کرد و گفت: صرفا بر اساس یک نیازسنجی برای یک موضوع خاص برگزار میشود.
وی یکی از چالشهای جدی کشور را بحث ناترازی انرژی عنوان کرد و افزود: این ناترازی بیانگر فاصله زیاد بین تولید و مصرف انرژی در کشور است که انرژی خورشیدی به عنوان یک منبع پاک، فراوان و تجدید ناپذیر میتواند نقش مهمی در کاهش ناترازی داشته باشد.
جعفری افزود: انرژی خورشیدی یک فرصت ارزشمند و طلایی برای کشور، بخصوص استان است که با سرمایهگذاری در این بخش میتوانیم به خودکفایی انرژی دست پیدا کرده، محیط زیست را حفظ کنیم و اقتصاد کشور را تقویت کنیم.
رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی استان با تشریح این رویداد و چگونگی برگزاری آن گفت: در فراخوان این رویداد، ۱۵ ایده به دبیرخانه ارسال شد که پس از بررسی، شش ایده به مرحله داوری راه یافتند و پس از داوری ایدهها ، سه ایده حسین یاری فر، مریم شاه کرمی و نسیم احمدی همراه با محمد خدادادی به ترتیب به عنوان ایدههای برتر جهت معرفی به صنایع انتخاب شدند.
انتهای پیام
نظرات