«علی نجفیفر» رئیس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام در این نشست، اظهار کرد: در اجرای برنامه افزایش تولید و با هدف بهرهمندی حداکثری از ظرفیت محققان و کارشناسان، جهت انتقال دانش به عرصههای تولید، باید نیاز به حضور و همکاری محققین معین در مراکز خدمات کشاورزی در شهرستانها احساس شود و مراکز خدمات اطلاعات پهنه و مشکلاتی که مزارع و بهره برداران با آن گریبانگیر هستند را در اختیار محققان قرار دهند.
«حشمت سیاهی» مدیرهماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی استان ایلام نیز ضمن بررسی برنامههای ابلاغی طرح یاوران تولید وزارت خاطرنشان کرد: فعالیتها و اجرای برنامههای تحقیقاتی نیاز به هماندیشی و مشارکت مرکز تحقیقات و هماهنگی ترویج و بهرهبرداری از ظرفیتهای موجود دارد.
وی گفت: هر محقق معین، باید یکروز را در سازههای ترویجی تعیین شده در شهرستانها به انتقال یافته تحقیقاتی اختصاص دهد.
سیاهی گفت: ۴۶ نوع فعالیت هست که نیاز به تعامل و همکاری داشته و باید انتقال فنآوری تولید شده در قالب توصیههای ترویجی به دست کشاورزان برسد، این برنامه و فعالیتها را مرکز اجرا کرده و انتشار و ترویج فعالیتها در عرصه به کشاورزان بر عهده مروج و واحد ترویج است.
۹۰ سازه که فعالیتهای ترویجی در آن انجام میشود در سطح استان وجود دارد که مجری اصلی مددکاران ترویجی یا کشاورزان پیشرو میباشد که محققان مرکز تحقیقات کشاورزی میتوانند این فعالیتهای انتقال یافته را با همکاری مدیریت هماهنگی ترویج در سطح این سازهها اجرا کنند.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی استان ایلام، در این نشست مصوب شد استان ایلام باید ۳۰ یافته قابل ترویج را در قالب را انتشار دهد و انتخاب این برنامه و یافتهها بر عهده مرکز تحقیقات بوده و نشر و انتشار و انتقال این یافتهها بر عهده مدیریت ترویج است.
انتهای پیام
نظرات