• سه‌شنبه / ۱۱ دی ۱۴۰۳ / ۱۷:۳۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1403101108385
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

معاون امور اقتصادی استاندار:

رفع مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان در دستور کار است

رفع مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان در دستور کار است

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: رفع مشکلات واحدهای تولیدی در قالب کارگروه رفع و تسهیل موانع تولید به عنوان یک ظرفیت قانونی برای رفع مشکلات در دستور کار قرار دارد، در این زمینه تاکنون ۱۰ جلسه برگزار و بخش زیادی از مشکلات واحدهای تولیدی برای دریافت تسهیلات از این محل رفع شده است.

داوود شهرکی امروز در کارگروه رفع مشکلات کارگاه های تولیدی استان، یکی از طرح‌های سرمایه‌گذاری در حوزه اقتصاد سیستان و بلوچستان را طرح ساماندهی سوخت عنوان کرد و افزود: این طرح قابل دفاع برای استان است، چراکه سرمایه کشور در حالی خارج می‌شد که هیچ منفعتی برای مردم نداشت و عده‌ای افراد سودجو در آن سوی مرزها این منفعت را از آن خود کردند.

وی بیان کرد: با ساماندهی سوخت و مدیریت آن از این اتفاق جلوگیری به عمل آمد، مابه‌التفاوت طرح ساماندهی سوخت نصیب سیستان و بلوچستان شد که بخشی از آن در طرح‌های سرمایه‌گذاری مانند طرح تولید میلگرد هزینه شد که هم به تامین منابع مالی استان کمک کرد هم حامی برای طرح مسکن ملی است و در مجموع منفعت آن به استان برمی‌گردد.

معاون امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: در تولید قطعات پلاستیکی از ظرفیت زندانیان به اصلاح رای باز استفاده شد و اشتغالزایی صورت گرفت، همچنین سرمایه‌گذاری‌های دیگری در حوزه طرح تامین لوله، طرح تولید مشتقات نفتی و تولید آسفالت برای شهرداری نیز از محل این طرح انجام شد.

وی اظهار کرد: حدود ۶ هزار میلیارد ریال از این منابع را با بانک‌های عامل توافق کردیم که تسهیلات بانکی ایجاد کرده و این بخش را توسعه دهیم، با صندوق کارآفرینی برای طرح‌های کوچک مقیاس، بانک کشاورزی برای توسعه طرح‌های کشاورزی شامل دامداری، صنایع تبدیلی و توسعه مرغداری‌ها منابعی را تامین کردیم، همچنین بانک‌های سپه، پست بانک و صنعت و معدن نیز وارد شده و در خدمت صنعت قرار گرفتند.

شهرکی تاکید کرد: برای جذب سرمایه‌گذار اتفاق خوشایند دیگری در سیستان و بلوچستان رخ داد و تمام سرمایه‌گذارانی که وارد استان می‌شوند مصوبات سفر رئیس جمهوری برای اولین بار بانک‌های عامل کشور را تکلیف کرده که سهمی از منابع خود را به تسهیلات این استان اختصاص دهند که مجموعه منابع هر بانک ۲۰ همت است. بنابراین سرمایه‌گذاران طرح‌های بزرگ و متوسط با مشکل روبه‌رو نخواهند شد.

وی با بیان اینکه طرح ۲ فاز فولاد در چابهار در دستور کار است، گفت: بخش دیگر از حمایت سرمایه‌گذاری در قالب کارگروه رفع و تسهیل موانع تولید به عنوان یک ظرفیت قانونی برای رفع مشکلات در دستور کار قرار دارد که تاکنون ۵۴ جلسه کارگروه تسهیل برگزار شده و امسال نیز تاکنون ۱۰ جلسه برگزار و بخش زیادی از مشکلات واحدهای تولیدی برای دریافت تسهیلات را از این محل رفع کرده‌ایم.

معاون امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان بیان کرد: در حوزه حمایت از بخش سرمایه‌گذاری این استان تسهیلاتی ارائه شد شاید در سال‌های قبل تنها مسیر تامین مالی تسهیلات تکلیفی تبصره ۱۸ بود که امسال به تبصره ۲ تغییر پیدا کرد و سهمی را به دستگاه‌ها می‌دادند که مجموع آن به چهار همت هم نمی‌رسید و بخشی هم تسهیلات حمایتی بود که کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی، بنیاد برکت و بنیاد علوی هم به مشاغل خرد و خود اشتغالی مد نظر قرار داده بودند.

وی افزود: در این بخش از سرمایه‌گذاری مسیرهای جدید تعریف کردیم یکی از آنها بهره‌مندی از ظرفیت‌های منابع داخلی بانک‌ها بود به این صورت که در سال ۱۴۰۰ حدود ۶۵ درصد منابع بانک‌ها استان در سیستان و بلوچستان هزینه و مازاد آن در سایر استان‌های دیگر جذب می‌شد؛ اما امروز این رقم به ۸۸ رسید و توانستیم تمام منابعی که سیستم بانکی در استان جذب کرده در منطقه هزینه کنیم در طرح‌های سرمایه‌گذاری و بخش خصوصی در تامین منابع مالی و سرمایه در گردش این‌ها را فراهم کردیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha