• شنبه / ۱۵ دی ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1403101510977
  • منبع : نمایندگی اردبیل

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل اعلام کرد:

فریز روزانه ۷.۵ تن گوشت مرغ در سردخانه‌های اردبیل

فریز روزانه ۷.۵ تن گوشت مرغ در سردخانه‌های اردبیل

ایسنا/اردبیل رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: روزانه ۷ و نیم تن گوشت مرغ از تولیدکنندگان خریداری و در سردخانه‌ها نگهداری می‌شود.

نوبخت اژدری ۱۵ دی با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران افزود: خوشبختانه تولید گوشت سفید مرغ در استان از وضعیت بسیار مطلوبی برخوردار است بطوریکه مازاد تولید را دیگر استانهای همجوار جذب می کنند. بطور متوسط می‌توان گفت روزانه ۷ و نیم تن گوشت مرغ از تولیدکنندگان خریداری و در سردخانه‌ها نگهداری می شود.

این مقام مسئول افزود: روزانه به تعداد ۱۰ هزار قطعه مرغ تولیدی به استانهای آذربایجان شرقی و کشتارگاه شهرستان اهر انتقال داده می شود که پس از کشتار در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد.

رئیس امنیت غذایی استان در ادامه سخنان خود افزود: روزانه به میزان ده تن لاشه مرغ به استان تهران و ۹ تن به استان البرز و ۵ تن نیز به استان گیلان خصوصا شهرستان آستارا ارسال می‌شود.

اژدری افزود: قیمت عرضه مرغ به بازار، ۸۳ هزار و ۵۰۰ تومان است که این امر گویای این واقعیت است که استان اردبیل با تولید کارآمد و توانمند گوشت مرغ مانع افزایش قیمت آن شده و مصرف کنندگان می توانند نیازهای خود را به راحتی از بازار تهیه و مصرف کنند.

وی ادامه داد: به میزان ۱ میلیون و ۴۲۰ هزار قطعه جوجه ریزی در حال حاضر صورت گرفته که پیش بینی می شود وضعیت تولید مرغ در ماه آینده نیز از وضعیت مناسب و مطلوبی برخوردار باشد و میزان جوجه ریزی تا پایان دیماه سالجاری به حدود ۳ میلیون قطعه افزایش یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha