• یکشنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۳ / ۰۰:۴۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1403101611311
  • خبرنگار : 50177

معاون بهبود تولیدات دامی استان خبر داد

افزایش ۱۸ درصدی جوجه‌ریزی در لرستان

افزایش ۱۸ درصدی جوجه‌ریزی در لرستان

ایسنا/لرستان معاون بهبود تولیدات دامی لرستان گفت: تا پایان امسال تولید گوشت سفید، طیور صنعتی و ماکیان به ۱۰۰ هزار تن خواهد رسید.

صادق اسدالهی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: لرستان با داشتن ۶۵۰ واحد مرغ گوشتی یکی از قطب‌های تولید گوشت سفید در کشور محسوب می‌شود.

وی اضافه کرد: از مجموع ۶۵۰ واحد تولیدی مرغ گوشتی، ۶۰۰ واحد آنها فعال و زیربار هستند.

معاون بهبود تولیدات دامی لرستان با بیان اینکه در ۹ ماهه امسال بیش از ۳۵ میلیون قطعه‌ جوجه‌ریزی در استان داشتیم، بیان کرد: این میزان تولید در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته که ۳۱ میلیون قطعه جوجه‌ریزی بوده ۱۸ درصد افزایش را نشان می‌دهد.

اسدالهی اضافه کرد: گوشت حاصل از این جوجه‌ریزی این واحدهای تولیدی ۷۰ هزار تن اعلام شده و پیش‌بینی این است که تا پایان امسال تولید گوشت سفید، طیور صنعتی و ماکیان به ۱۰۰ هزار تن برسد.

وی گفت: اکنون مصرف لرستان ۵۵ هزار تن گوشت سفید است و ۴۵ هزار تن آن به استان‌های دیگر کشور صادر می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha