سید حمید پورمحمدی روز سه شنبه ۲۵ دی ماه ۱۴۰۳ در حاشیه نشست شورای برنامهریزی استان کهگیلویه و بویراحمد در جمع خبرنگاران در رابطه با راهکارها و برنامههای سازمان برنامه و بودجه جهت حفظ و احیای جنگلهای زاگرس گفت: شاید دو روز بعد از انتصاب من به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه به دلیل شناختی که از جنگلهای زاگرس داشتم و آسیبهایی که در نتیجه آتش سوزی و آفتها به این جنگلها وارد میشوند و روز به روز از تراکم آن کمتر میشود و سرمایه ملی را از دست میدهیم اقدامی ویژه در دستور کار قرار دادم.
وی اظهار کرد: در همان دو روز اول نماینده ویژه در این رابطه تعیین کردم این نماینده همکاری و همفکری ویژهای با مقامات استانهای زاگرس نشین و با دانشگاهها و مراکز ملی و بینالمللی برقرار کرد.
رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور خاطرنشان کرد: پس از این همکاری و همفکری برنامهای در حال تدوین است تا میزان آسیب وارده به جنگلهای زاگرس را به حداقل برسانیم.
وی با اشاره به اینکه در بودجه کشور یک ردیف ویژه ای در این زمینه دیده شده است، ادامه داد: برای احیای جنگلهای زاگرس، تنها بحث پول نیست همه باید دست به دست هم بدهیم تا بتوانیم با استفاده از دانش بین المللی و همچنین فکر دانشگاهیان و مشارکت مردم، مشارکت مردم و البته منابع بودجهای سازمان برنامه و بودجه به عنوان یک کار بلند مدت این ثروت ملی را حفظ کنیم.
پورمحمدی عنوان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد دارای منابع خدادادی زیادی از جمله جنگل بلوط، تنوع اقلیمی، رودخانههای جاری و چشمهسارها، زیست کره، منابع نفت و گاز معادن مختلف است که با این پتانسیلها و ظرفیتها، این استان یک استان قوی است.
وی تاکید کرد: اولاً زیرساختههای استان کهگیلویه و بویراحمد تکمیل نشده و ثانیاً این ظرفیتها و پتانسیلها باید طوری به فعلیت در بیایند که تولید، اشتغال و ثروت برای مردم داشته باشند.
معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور بیان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد پس از استان سیستان و بلوچستان دومین استانی است که باید از سوی مسئولان کشور مورد توجه قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات