به گزارش ایسنا، در میان اسرائیلیها دیگر تردید زیادی وجود ندارد که آنها با «سونامی قضایی» علیه رهبران و سربازان خود به دلیل جنایات جنگی علیه فلسطینیان روبهرو هستند؛ جنایاتی که در مجامع بینالمللی و فرودگاههای جهانی آنها را تحت تعقیب قرار میدهد و این امر اساسا به پایبندی اشغالگران به مفاهیم سیطره و ظلم به مالکان اصلی سرزمین فلسطین به نفع شهرک نشینان بازمیگردد.
ژنرال «یدیدیا یعاری»، فرمانده اسبق نیروی دریایی رژیم صهیونیستی و مدیر عامل شرکت صنایع نظامی «رافائل» در مقالهای که روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» منتشر کرد، آورده است که «آنچه اسرائیل از وضعیت مخالفتهای عمومی در پایتختهای مختلف سرتاسر جهان روبهرو است، به دلیل گرایش آن به مفاهیم گروههای شهرکنشین افراطی است که با ظهور «گوش امونیم» پس از جنگ ۱۹۷۳ آغاز شد و به «اتحادیه یهودی» در سال ۲۰۲۲ رسید و در میان آنها دهها گروه وجود دارند که ادعا میکنند یهودیان در تمام این سرزمین و همه مناطق مشخص شده آن در تورات صاحب حق هستند.
یعاری افزود: یکی از سربازان ذخیره غزه این موضوع را به اختصار در مقابل دوربین تشریح کرد: ما تا زمانی که ماموریت محول شده یعنی اشغالگری، اخراج و شهرک سازی را تکمیل نکنیم متوقف نخواهیم شد. گویی اکنون وارد مرحله جدید و فصل جدیدی از درگیری با فلسطینیها شدهایم.
وی تصریح کرد: ارتش علیرغم دستاوردهای نظامی که به دست آورده، مشکلی واقعی برای خود ایجاد کرده و ناامید کننده است که این دستاورد، حماسه رنج و قهرمانی فلسطینیها را به ابعاد جهانی گسترش داده و آن را بزرگ کرده است. مبارزان جدیدی که اکنون حماس و حزب الله آنها را بکار میگیرند، به این ترتیب رشد خواهند کرد و عرصه کاملی از ادبیات و سینمای جهان بر اساس این حماسه رشد خواهد کرد و احساسات تاریخی را تغییر میدهد، صهیونیسم را سرزنش میکند، عدالت مبارزه فلسطین را تجلیل میکند و جنبشهای سیاسی آن را حمایت خواهند کرد و در خیابانها و دانشگاهها شعار خواهند داد: من النهر الی البحر(از نهر تا بحر).
وی خاطرنشان کرد که نیروهای جدید حماس و حزبالله «مبارزان برای آزادی» نامیده خواهند شد و اینچنین جنگ حتی اگر از طریق توافق آتشبس به پایان برسد همچنان ادامه دارد، زیرا به منزله روایتی موازی با فاجعه (نکبت) فلسطین در سال ۱۹۴۸ شده و به سمت فصلهای تازهای در صدر مناقشه پیش رفته است و در مجموع ما ۷۷ سال به عقب برگشتیم و اشغالگران و شهرکنشینان هسته اصلی مسئله فلسطین و گواه قطعی بر گناه و تقصیر صهیونیسم در این حماسه شدند.
ژنرال صهیونیست نسبت به تعامل با طرحهای شهرکنشینان برای زمینه سازی «مهاجرت داوطلبانه» فلسطینیها در غزه هشدار داد که تعیین مکان بعدی خود در مصر، ترکیه، آمستردام و برلین را از قبل آغاز کردهاند، اگرچه وقتی صحبت از «کوچاندن یا مهاجرت داوطلبانه یا اجباری» میشود، ۲ داستان صهیونیسم و فلسطین مستقیما به سال ۱۹۴۸ باز میگردد و روایتهای مختلفی که درباره تخلیه روستاهای عرب نشین وجود دارد، بنابراین این، نکبت دوم به شمار میرود.
او گفت: «سونامی سیاسی همچنان در پیش است و غزه فلسطین از هوا مانند هیروشیمای ژاپن بعد از بمب اواخر جنگ جهانی دوم است. بار دیگر بزرگترین اردوگاه آوارگان در جهان شده است و جهان دیگر ظرفیت حجم ویرانی که این فاجعه برجای گذاشته است را ندارد و هنگامی که اوضاع آرام شود به طور طبیعی مقایسه و ابراز دیدگاهها آغاز میشود. در حالی که حمله حماس در هفت اکتبر دیگر در حافظه جهانیان باقی نمیماند، هیچ کس به کشتههای شهرک نشینان در غلاف غزه اهمیتی نخواهد داد و ربوده شدگانی که در اسارت جان باختند، یا حتی تخریب شهرکهای کریات شمونه و متولا در شمال به یاد نخواهد ماند.
مقام نظامی اسرائیلی در خاتمه اظهار داشت: ما در دنیا چیزی جز آوارهای غزه، کاروانهای آوارگان و کودکان گرسنه را نخواهیم دید و تقصیر فقط بر دوش اسرائیل خواهد بود، بنابراین، داستان تازه در لاهه آغاز شده است و در رویارویی این سونامی، کوری سیاسی که دولت به آن دچار شده ممکن است در نهایت به یک فاجعه سیاسی تبدیل شود و پیروزی کامل در نهایت شکست کامل را برای ما به ارمغان خواهد آورد.
انتهای پیام
نظرات