• شنبه / ۲۹ دی ۱۴۰۳ / ۱۴:۰۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1403102920886
  • خبرنگار : 71628

درخواست پارلمان انگلیس از دولت برای جلوگیری از ممنوعیت فعالیت آنروا توسط رژیم صهیونیستی

درخواست پارلمان انگلیس از دولت برای جلوگیری از ممنوعیت فعالیت آنروا توسط رژیم صهیونیستی

نمایندگان پارلمان انگلیس در گزارشی با ابراز نگرانی درباره اقدامات رژیم صهیونیستی در جنگ غزه، از دولت انگلیس خواستند هر کاری که می‌تواند برای جلوگیری از ممنوع کردن فعالیت آنروا از سوی رژیم صهیونیستی انجام دهد و آواره شدن مردم فسلطین از سرزمین‌های خود را «انتقال اجباری» فلسطینیان بنامد که اقدامی ناقض کنوانسیون چهارم ژنو است.

به گزارش ایسنا، در پی اعلام توافق آتش‌بس در جنگ غزه، کمیته توسعه بین‌المللی پارلمان انگلیس گزارشی منتشر کرده که در آن نمایندگان این کشور گفته‌اند دولت باید «هر کاری که می‌تواند»، برای اطمینان یافتن از تداوم فعالیت‌های آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی در غرب آسیا (آنروا) پیش از اجرایی شدن مصوبه پارلمان رژیم صهیونیستی در پایان ژانویه برای ممنوع کردن فعالیت‌های این آژانس انجام دهد.

این گزارش پیش از اعلام توافق آتش‌بس میان رژیم صهیونیستی و حماس تنظیم و با آن موافقت شده بود. توافق آتش‌بس غزه پس از تصویب در پارلمان رژیم صهیونیستی، از فردا اجرایی خواهد شد.

وبگاه پارلمان انگلیس با انتشار این مطلب نوشت: نمایندگان پارلمان به این نتیجه رسیده‌اند که اگر فعالیت آنروا بدون در نظر گرفتن جایگزینی برای آن  ممنوع شود، وضعیت انسانی در غزه و کرانه باختری، به‌‎سرعت و احتمالا، به طور جبران‌ناپذیری وخیم‌تر شده و احتمالا منجر به بروز درگیری‌های بیشتر و آوارگی (فلسطینیان) خواهد شد.

آن‌ها به دولت توصیه کردند که به رژیم اشغالگر فشار بیاورد تا فورا، برنامه‌های خود برای ارائه همان خدماتی را تشریح کند که آنروا در حال حاضر ارائه می‌دهد.

نمایندگان پارلمان همچنین در این گزارش از دولت خواسته‌اند حرکتی هماهنگ را در سازمان ملل برای تعیین پیامدهای مشخص و امکان‌پذیر کارشکنی در ماموریت آنروا از سوی رژیم صهیونیستی رهبری کند.

درخواست پارلمان انگلیس از دولت برای جلوگیری از ممنوعیت فعالیت آنروا توسط رژیم صهیونیستی
نظامیان رژیم صهیونیستی مقابل یکی از ساختمان‌های آنروا در غزه

این کمیته همچنین از دولت خواسته بیرون راندن فلسطینیان از سرزمین‌های آن‌ها را به جای «آوارگی» نامیدن «انتقال اجباری» تلقی کند که در کنوانسیون چهارم ژنو ممنوع است.

نمایندگان پارلمان انگلیس از دولت می‌خواهند با متحدان خود برای پایان دادن به انتقال اجباری فلسطینیان همکاری کرده و به دنبال رسیدگی به اقدامات رژیم صهیونیستی در دادگاه‌های بین‌المللی باشد.

طبق این گزارش، این پیگرد قانونی باید شامل پاسخگو کردن شهرک‌نشینانی باشد که به طور غیرقانونی، سرزمین‌های فلسطینی را غصب می‌کنند، همچنین نهادهای اداره‌کننده این شهرک‌ها و هر مقام مسئول دیگری باشد که شهرک‌نشینان را حمایت و تشویق و فعالیت‌های آنان را مجاز می‌سازند.

این کمیته پارلمان انگلیس همچنین درباره گسترش شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی در کراینه باختری ابراز نگرانی کرد که به رسمیت شناختن کشور فلسطینی را دست‌نیافتی می‌سازد.

نمایندگان پارلمان انگلیس همچنین از دولت خواهستند اقداماتی را که برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین نیاز است، از جمله شروط لازم برای آن و بازه زمانی برنامه‌ریزی‌شده برای اقدامات مقتضی را با جزئیات تعیین و ارائه کند.

«سارا چمپیون» رئیس کمیته توسعه بین‌المللی پارلمان انگلیس در این باره گفت: کمیته ما با مطلع شدن از شواهد اقدامات اسرائیل در سرزمین‌های فلسطینی اشغالی، عمیقا شوکه شد. با وجود دلگرم‌کننده بودن اخبار توافق آتش‌بس، وضعیت موجود درغزه و کرانه باختری همچنان نگران‌کننده است.

درخواست پارلمان انگلیس از دولت برای جلوگیری از ممنوعیت فعالیت آنروا توسط رژیم صهیونیستی
به شهادت رسیدن و آوارگی گسترده مردم غزه در پی حملات رژیم صهیونیستی

توافق آتش‌بس غزه که چهارشنبه گذشته با میانجیگری آمریکا، مصر و قطر میان حماس و رژیم صهیونیستی انجام شد، قرار است از صبح روز یکشنبه(فردا) ۱۹ ژانویه آغاز شود.

طبق اعلام سازمان رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی، طبق توافق، عملیات نظامی ۲ طرف در غزه به صورت موقت از ساعت ۸:۳۰ صبح فردا (۳۰ دی) متوقف می‌شود.

همچنین قرار است اسرا بعد از ساعت ۱۶ فردا آزاد شوند. طبق گزارش این رسانه، رژیم صهیونیستی فردا فعالیت هوایی خود را به مدت ۱۲ ساعت برای انتقال اسرا متوقف خواهد کرد. از فردا به صورت روزانه ۶۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه وارد غزه می‌شود.

حملات رژیم صهیونیستی به غزه که با نقض قوانین بین‌المللی جنگ و قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل انجام گرفت، منجر به شهادت حدود ۴۷ هزار نفر از فلسطینیان شد که طبق گزارش‌های رسمی، بیشتر آن‌ها را زنان و کودکان تشکیل می‌دهند.

جمعیت غزه که نزدیک به ۲.۳ میلیون نفر است، در شرایطی به طور کامل آواره شده‌ است که به دلیل ویرانی گسترده محله‌های مسکونی و زیرساخت‌های حیاتی شهری، امکان بازگشت به خانه‌های خود را ندارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha