وی با اشاره به بازدید وزیر کار و استاندار از شرکت چوکا افزود: با همکاری وزیر کار، استاندار گیلان و سهامداران ارشد تلاش داریم که برنامهای برای برونرفت از وضعیت فعلی انجام شود، سالهاست این مجموعه زیانده است که سعی داریم از این وضعیت خارج شود. باید تصمی درستی اتخاذ کنیم که منجربه اورهال کردن (تعمیر اساسی) و بازسازی شرکت شود.
عالیپور با اشاره به اینکه با اداره کار و تامین اجتماعی پیگیر حل مشکل بیمهای هستیم و انشاألله تا یک ماه آینده این مورد هم حل خواهد شد، تصریح کرد: تغییراتی در سطح ملی و سهامداری داشتیم که باعث شده پرداخت حقوقها به تعویق بیفتد که ظرف دو سه روز پیشرو پرداخت حقوقها انجام میشود؛ این مُسکن است زیرا سالهاست شرکت زیان ده بود و باید ساختارش بروزرسانی شود و فقط تولید کاغذ نباشد تا به سوددهی برسد.
به گزارش ایسنا احمد میدری -وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی- ۲۷ آذرماه در سفر یکروزه به گیلان با همراهی استاندار گیلان و مسئولان استانی و شهرستانی از کارخانه چوکا بازدید داشت و در حاشیه این بازدید، در نشست بررسی مسائل و مشکلات کارخانه صنایع چوب چوکا در رضوانشهر چوکا را یک شرکت منحصربهفرد در اقتصاد ایران دانست و اظهار کرد: چوکا در خاورمیانه بی نظیر بوده و ظرفیت اشتغال آن پنج برابر ظرفیت فعلی است لذا اگر رمز بی رونقی چوکا را پیدا کنیم، می توانیم به اقتصاد ایران رونق ببخشیم، زیرا خیلی از صنایع و شرکت ها و واحدهای تولیدی مانند چوکا هستند.
وی با اشاره به بلاتکلیفی چندین ساله صنایع چوب و کاغذ چوکا افزود: چوکای تالش در طول سالهای اخیر با کاهش چشمگیر تولید و اشتغال مواجه شده است و در شرایط نامطلوبی قرار دارد.
وزیر تعاون با تاکید بر لزوم اصلاح نظام مدیریتی واحدهای تولیدی، گفت: اصلاح نظام مدیریتی گام اساسی برای بهبود وضعیت چوکاست و لذا استاندار گیلان ظرف یک ماه آینده یک مدیرعامل حرفه ای و باسابقه و بومی را برای شرکت چوکا تعیین کند و به دور از سیاسی کاری باشد.
وی چوکا را متعلق به ایران دانست نه فقط گیلان و رضوانشهر و ادامه داد: چوکا ثروت ملی است و باید خلق ثروت کند. در این راستا آماده رفع موانع تولید و بهبود محیط کسب و کار هستیم و لذا باید همکاری بین دستگاهی را افزایش دهیم.
هادی حق شناس -استاندار گیلان- هم در نشست مذکور با بیان اینکه علیرغم تمامی مشکلات کارخانه چوکا، ساختارش سالم و دست نخورده باقی مانده است، تصریح کرد: این کارخانه در گذشته با سوء مدیریت بسیار مواجه بود و در طول زمان طولانی به این حال و روز دچار شده است و برای احیاء کامل این واحد تولیدی نیاز به زمان خواهد بود.
وی با تاکید بر لزوم توجه به حل بدهیهای استانی کارخانه چوکای تالش گفت: در خصوص بدهی های استانی کارخانه چوکا از ادارات متولی میخواهم ضمن تسهیل در کار، نسبت به تقسیط بدهی ها اقدام کنند.
استاندار گیلان عمده مشکلات کارخانه چوکا را بدهیهای جاری دانست و بیان کرد: از بانک های رفاه و صنعت و معدن می خواهم نسبت به ارائه تسهیلات جهت رفع مشکلات سرمایه در گردش این واحد تولیدی اقدام کنند.
حقشناس با اشاره به تاریخچه شرکت چوکا و جدا شدن آن از شرکت شفارود که منجر به خسارات راهبردی به این مجتمع شد، افزود: در خصوص شرکت های چوکا و شفارود باید یک متولی ثابت تصمیمگیری کند، در غیر این صورت، بار دیگر در حوزه مدیریتی دچار مشکل خواهیم شد.
وی با بیان اینکه چوکا متعلق به منطقه تالش نیست بلکه به تمام گیلان تعلق دارد و همه استان باید دغدغه احیاء این کارخانه را داشته باشند، گفت: امید مردم غرب استان به احیاء مجدد این کارخانه است که روزگاری با ۴۰۰۰ نفر نیرو، قطب اول تولید کاغذ در خاورمیانه بوده است.
به گزارش ایسنا، کارگران شریف و زحمتکش شرکت چوکا که همواره در سختترین شرایط با تلاش و تعهد خود در راستای پیشرفت و رونق اقتصادی کشور گام برداشتهاند، اکنون بهحق خواستههای خود را در زمینه حقوق و بیمه مطرح کردند. مطالبه گری کارگران چوکا، راهی برای احقاق حقوق قانونی آنهاست. مسئولان استانی نیز با درک کامل از مشکلات و دغدغههای این عزیزان، بهطور جدی پیگیر حل مسائل و رفع مشکلات هستند. امیدواریم با همکاری و همدلی همه دستاندرکاران، شرایط بهگونهای پیش رود که هر کارگر احساس آرامش و امنیت داشته باشد و از حقوق خود در محیط کاری بهرهمند شود.
انتهای پیام
نظرات