• شنبه / ۱۳ بهمن ۱۴۰۳ / ۲۳:۳۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1403111309580
  • خبرنگار : 50229

۲۵ پروژه برق‌رسانی در شهرستان حمیدیه به بهره‌برداری رسید

۲۵ پروژه برق‌رسانی در شهرستان حمیدیه به بهره‌برداری رسید

ایسنا/خوزستان ۲۵ پروژه برق‌رسانی، اصلاح و بهینه سازی و روشنایی معابر در شهرستان حمیدیه همزمان با دهه فجر به بهره‌برداری رسید.

محمد فراتی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز امشب ۱۳ بهمن ماه ۱۴۰۳ در آیین افتتاح پروژه‌های برق رسانی، اصلاح و بهینه‌سازی و روشنایی شهرستان حمیدیه که در مسجد امام جعفر صادق (ع) روستای گمبوعه انجام شد ضمن تبریک دهه مبارک فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: انقلاب و اقتدار امروز ملت ایران مدیون نام امام خمینی (ره) رهبر کبیر انقلاب اسلامی و حضرت آیت الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب است که انشالله ما بتوانیم در سایه این انقلاب خدماتی شایسته مردم این خطه ارائه کنیم.

وی افزود: صنعت برق امروزه صنعتی مهم و استراتژیک است که بعد از انقلاب با نگاه ویژه نظام مقدس جمهوری اسلامی به مقوله‌ای مهم تبدیل شده و تمام نقاط کشور از نعمت برق بهره‌مند شده‌اند.

فراتی یادآور شد: این میزان برق رسانی در بسیاری از کشورهای منطقه بی سابقه بوده و اداره تمامی بخش‌های آموزش، درمان، بهداشت، پمپاژ آب و کشاورزی، بدون آن میسر نیست.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز بیان کرد: جمعیت ایران بعد از انقلاب بیش از دو برابر شده و وضعیت صنعت برق و توسعه یافتگی آن رشد چند برابری داشته است که در این زمینه سرمایه‌گذاری‌های عظیمی چه در زمینه تولید، نیروگاه‌ها و چه شبکه‌های توزیع صورت گرفته و به‌طور کلی تمام توان خود را به کار برده‌ایم تا همه از این نعمت برخوردار شوند.

وی افزود: با توجه به کمبود بارش‌ها و ناترازی‌ها در فصل سرما هموطنان ما به انرژی بیشتری نیاز دارند که این انرژی ممکن است از سمت نیروگاه‌های وابسته به سوخت‌های فسیلی به سوی مصارف خانگی برود. بنابراین باید همه صرفه‌جویی بکنیم. پس هم توسعه باید اتفاق بیفتد و هم مدیریت مصرف و هم بحث اقتصاد برق که نمایندگان ما بسیار در این مقوله پیگیر هستند.

فراتی با اشاره به اهمیت نیروگاه‌های خورشیدی گفت: امیدواریم که نیروگاه‌های تجدید پذیر توسعه پیدا کرده و این نور لایزال الهی که بی منت به ما می‌تابد در پنل‌های خورشیدی به برق تبدیل شده و وابستگی ما به انرژی‌های فسیلی کاهش یابد؛ این موضوع همچنین از نظر پدافند غیرعامل بسیار مهم بوده طوری که کشورهای دیگر هم به این سمت رفته‌اند. در ایران با برنامه‌ریزی دولت جدید و وزیر نیرو انشالله ۳۵هزار مگاوات تولید انرژی خورشیدی خواهیم داشت.

وی عنوان کرد: در استان خوزستان هم مصوبات خوبی از سوی استاندار و دیگر مسئولین مرتبط با این مقوله بسیار مهم صورت گرفته است که امیدواریم توسعه پیدا کند و در حال حاضر هم با نرخ خوبی برق از احداث کنندگان این قبیل نیروگاه‌های تولید پراکنده خریداری می‌شود.

فراتی گفت: به عنوان مثال اگر کمیته امداد افراد و خانواده‌های تحت پوشش را مجهز به پنل خورشیدی کند هزینه هر کیلووات فروش برق طبق تعرفه بخش خانگی حدود ۳۵ تومان می‌شود اما اگر بخش خصوصی نیروگاه خورشیدی احداث کند. این هزینه در بخش مددجویی سه هزار تومان و در بخش‌های عمومی ۲۵۰۰ تومان می‌شود که مستقیما از توانیر ماهیانه به حساب این عزیزان واریز می‌شود ‌که این امر با عقد قراردادهای خرید تضمینی ۲۰ ساله‌ امکان پذیر می‌شود.

فراتی خاطر نشان کرد: ما آمادگی همکاری با فرمانداری شهرستان حمیدیه جهت اجرای اولین نمونه از  این مدل نیروگاه‌ها را داریم.

وی افزود: در مجموع تعداد ۲۵ پروژه برق رسانی، اصلاح و بهینه‌سازی و روشنایی معابر با اعتباری بالغ بر ۳۸۰ میلیارد ریال اجرا و افتتاح شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha