• یکشنبه / ۱۴ بهمن ۱۴۰۳ / ۰۹:۰۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1403111409657
  • منبع : نمایندگی مازندران

مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری مازندران:

بخشی‌نگری مدیران ابرچالش در مازندران است

بخشی‌نگری مدیران ابرچالش در مازندران است

ایسنا/مازندران مدیر اجرایی منطقه آزاد تجاری صنعتی مازندران با اشاره به طراحی تعداد ۲۰۴فرصت سرمایه گذاری در استان که دارای طرح توجیهی هستند، گفت: یک سری ابرچالش‌هایی در استان مانند بخشی‌نگری میان مدیران دستگاه‌ها و نهادهای مختلف شناسایی شد.

حجت الاسلام مجید رضا فولادی شامگاه ۱۳ بهمن در نشست با نخبگان فعال در حوزه‌های مختلف صنعت، کشاورزی و  غیره که در محل دفتر منطقه آزاد تجاری و صنعتی استان برگزار شد، اظهار کرد:  تعداد ۱۰۰ نفر از نخبگان در حوزه‌های مختلف را با فراخوان شناسایی کردیم.

مدیرمنطقه آزاد تجاری صنعتی مازندران بیان کرد: طی جلسات مختلف با نخبگان درصدد بیان پیشنهادات خودمان و دریافت ایده و نظرات آنان هستیم.

فولادی با اشاره به تاخیر ۶ماهه در انتخاب مدیرعامل و هیات مدیره منطقه آزاد مازندران، یادآور شد: با توجه به تغییراتی که در دولت و مدت زمانی که برای انتخاب مسئولان طی شد این تأخیر پیش آمد.

وی با بیان اینکه طی جلسات متعدد با نخبگان چالش‌های چندین ساله استان بررسی شد، افزود: دریافتیم که سرمایه‌گذار نیاز به امنیت در بخش‌های مختلف دارد تا بتواند طرح‌های اقتصادی را به اجرا درآورد.

مشکل حمل و نقل در منطقه آزاد تجاری

فولادی با بیان اینکه ما در حوزه حمل و نقل مشکل داریم، گفت: در حمل و نقل جاده‌ای تعداد کانتینرها کم است و در حوزه ترانزیت مشکل داریم.

مدیر اجرایی منطقه آزاد مازندران با اشاره به ستاد سلامت و امنیت غذایی، افزود: براساس دستور ستاد باید هاب سلامت و امنیت غذایی در کشور راه اندازی شود که رایزنی هایی در دولت و با رئیس‌جمهور انجام دادیم؛ دلیل این موضوع که منطقه مازندران باید هاب شود را بیان کردیم و موافقت اولیه ستاد دریافت کردیم و طرح آن را به استاندار ارائه شد.

وی با اشاره به اینکه ۲۱سال است، مازندران به دنبال دریافت مجوز راه اندازی دهکده لجستیک است که ما در مدت ۴ماه آن را اخذ کردیم، ادامه داد: اگر  این دهکده راه بیفتد حوزه حمل و نقل و ترانزیت به بهترین طریق انجام می‌شود و کریدور شمال به جنوب به خوبی فعالیت خواهد داشت.

فولادی درباره طرحی در حوزه نفت و انرژی صحبت کرد که در صورت انتقال خط لوله از پایانه نفتی تا بندرامیرآباد درآمد خوبی در استان حاصل می‌شود که در حال حاضر ۳سرمایه گذار از کشورهای روسیه و داغستان آمادگی همکاری برای اجرای آن را دارند.

وی با اشاره به طراحی و احداث جاده ابریشم دیجیتال که طرحی نوین در تجارت اقتصاد دنیا است، افزود: در حال حاضر تیمی به مدت ۷سال روی آن کار می‌کنند و ظرفیت‌های طرح را بیان کردند، ۳ روز پیش آیین نامه آن را ابلاغ شد.  

فولادی با بیان اینکه منابع درآمدی منطقه آزاد استان صرف زیرساخت و توسعه استان می شود، گفت: اگر منطقه آزاد کار خود را به سرانجام برساند در عرض دو تا ۳سال ۳همت درآمد خواهد داشت.

مدیر اجرایی منطقه آزاد مازندران با بیان اینکه در حال طراحی پلتفرم برای ثبت تمام ویژگی‌های تجارت دریای خزر هستیم، خاطرنشان کرد: این پلتفرم تمام اطلاعات ورودی و خروجی کالا و اقلام مورد نیاز را در خود دارد.

فولادی با بیان اینکه  تعداد ۱۳کارگروه را در ابتدای کار تشکیل دادیم که در ادامه به ۷کارگروه رسید، افزود: جلسات کارگروه‌ها را در ۳ضلع مدیران دستگاه‌ها و کارشناسان، نخبگان دانشگاهی و سرمایه گذاران تشکیل دادیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha